Θα μπορούσε ο Daryl του The Walking Dead να είναι gay;

Δε ξέρω για εσάς, αλλά ο Norman Reedus αρνείται ότι έχει πρόβλημα μ’αυτό
Θα μπορούσε ο Daryl του The Walking Dead να είναι gay;



Όχι, που δεν θα ακούγαμε κι άλλες φήμες κι άλλα νέα για το The Walking Dead τη στιγμή που προβάλλεται με τεράστια νούμερα τηλεθέασης η 5η σεζόν. Το πιο πρόσφατο νέο θέλει τον ηθοποιό Norman Reedus να μην θέλει τον χαρακτήρα του, Daryl (ξέρετε, ο απόλυτος) να είναι gay. Και γιατί να είναι gay θα μου πείτε;

Κυρίως επειδή το fandom έχει βαλθεί να ξεκαθαρίσει τη σεξουαλικότητα του (φαντάζομαι με την Beth και την Carol να τον θέλουν κι αυτός να μην κάνει τίποτα, άρχισαν ν’ αναρωτιούνται οι άνθρωποι) . Βέβαια και ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman έκανε τις θεωρίες να φουντώνουν, αφού όταν τον ρώτησαν ευθέως απάντησε: «αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε συζητήσει την σεξουαλικότητα του ή την εμφανή έλλειψη της. Αν βρεθεί κάποια στιγμή στη σειρά όπου δεν είναι απασχολημένος με το τόξο του, θα το εξερευνήσουμε».

Θέλει και πολύ μετά; Δεν θέλει. Ο ίδιος ο ηθοποιός πάντως δεν είχε πει κάτι επί του θέματος, μέχρι την Τρίτη, όταν και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σ’ ένα άρθρο που τον ήθελε αντίθετο σε τέτοια πιθανότητα, επειδή θα δημιουργούσε προβλήματα με τις γυναίκες fan του και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πολύ εύστοχα και εύλογα είπε: «το άρθρο είναι εντελώς βλακεία παρεμπιπτόντως». Στο βλακεία θεωρείστε ότι μεταφράζω κόσμια το bullshit.

Ειλικρινά, στο σημείο της σειρά που έχουμε φτάσει, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θα με πείραζε κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα τον ήθελα με την Beth, επειδή μου το έχτισαν πολύ έξυπνα οι σεναριογράφοι, αλλά στο τέλος, ποιος ενδιαφέρεται; Ο Daryl είναι ο Daryl. Το μοναδικό που μ’ενδιαφέρει είναι να μην πεθάνει.