Τι μπορεί να κάνει ο Neil Patrick Harris στο American Horror Story: Freak Show;

Και ποια αγαπημένη της σειράς επιστρέφει και κάνει την είδηση για τον Harris να φαίνεται (σχεδόν, είπα σχεδόν)αδιάφορη.
Τι μπορεί να κάνει ο Neil Patrick Harris στο American Horror Story: Freak Show;



Μεγάλα νέα για την ήδη ανατριχιαστικά ενδιαφέρουσα σεζόν του American Horror Story και για τον Neil Patrick Harris. Ο ηθοποιός φαίνεται να πετυχαίνει τον ένα στόχο του μετά τον άλλο φέτος, αφού μετά το τέλος του How I Met Your Mother έχει κάνει θεατρικό στο Broadway, έχει εμφανιστεί σε δυο ταινίες, με το Κορίτσι Που Εξαφανίστηκε να τον οδηγεί πιθανόν μέχρι και στα Oscar, τα οποία Oscar θα παρουσιάσει. Και τώρα πραγματοποιείται μια ευχή του, δηλαδή να συμμετάσχει στο Freak Show.

O Harris είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θέλει σαν τρελός να εμφανιστεί στη σειρά και ο δημιουργός Ryan Murphy μας προετοίμασε θετικά, λέγοντας ότι οι ιδέες του Harris είναι τόσο καλές, που θα συμβεί σίγουρα. Ταραν ταράν! Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Harris θα παίξει στα τελευταία 2 επεισόδια της σεζόν, αλλά δεν θα είναι μόνος. Ο σύζυγος του David Burtka, που συγγνώμη αλλά δεν ήξερα καν ότι είναι ηθοποιός (?) θα κάνει guest επίσης και μάλιστα σε ιστορία μαζί με την Jessica Lange.

Για τους fans της σειράς όμως, το πιο ενδιαφέρον νέο είναι η επιστροφή της Lily Rabe, μιας από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των 4 χρόνων του AHS. Και fans του Assylum  προετοιμαστείτε, γιατί θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της στην 2η (και καλύτερη) σεζόν του AHS, την Sister Mary Eunice. Η ιστορία μάλιστα σχετίζεται με την επίσης αγαπημένη των fans Pepper  (Naomi Grossman) και το πως κατέληξε εκείνη στο ίδρυμα του Assylum, Briacliff.

Το fangirl (όχι και τόσο καλά κρυμμένο ) μέσα μου  δε θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένο!