Spata Live: Είδα την πρεμιέρα και έβγαλα 7 συμπεράσματα

Πώς σου φάνηκε η εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη;
Spata Live: Είδα την πρεμιέρα και έβγαλα 7 συμπεράσματα



Η αλήθεια είναι ότι το μεσημέρι πέρασε ωραία με το «Spata Live». Απέναντί μου είχα μια όμορφη παρέα που ξεπέρασε γρήγορα το στρες, που είχε κέφια και γνώριζε το παιχνίδι της τηλεθέασης. Μπορείς να να το διαπιστώσεις κάνοντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Γι’ αυτό και δεν άλλαξα κανάλι, αλλά έκατσα να την παρακολουθήσω μέχρι τέλους για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. 

Ορίστε πού κατέληξα...

1. Ο Έλληνας τηλεθεατής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Στο twitter άρχισαν να πενθούν για τη μεγάλη αυτή απώλεια με την έναρξη της εκπομπής. 

2. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι σεξοβόμβα. Αποκάλυψε στην ενότητα #Οugachallenge ότι την έχουν φλερτάρει συμμαθητές των γιών της αλλά και γυναίκες μέσω διαδικτύου. Επίσης, δήλωσε ότι στον Alpha ήταν πριν από τον Κοντομηνά... 

3. Το Spata Live κήρυξε πόλεμο στον Μένιο Φουρθιώτη. Όλα ξεκίνησαν από αυτό το ξέσπασμα του Μένιου στο «Αποκαλυπτικά» για το Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ: «Είδα μια κοπελίτσα που ήταν στο πάνελ, λυπάμαι αλλά δεν την γνωρίζω, μπορεί να είναι καταξιωμένη δημοσιογράφος αλλά δεν την ξέρω. Και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που μέχρι πρότινος ήταν εδώ και ζήταγε δουλειά από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon… Θέλω να σας υποσχεθώ ότι από σήμερα τα Αποκαλυπτικά θα ξεκινήσουν κανονικό ρεπορτάζ, για όλους. Με αποκαλύψεις και πράγματα που θα έχουν μόνο την αλήθεια». 

Ουγγαρέζος –Περρής – Συνατσάκη σαν άλλοι δικαστές ασχολήθηκαν με την υπόθεση «Μένιος Φουρθιώτης» και τον καταδίκασαν για το απειλητικό του ύφος. Λίγο αργότερα, η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε τη δική της απάντηση.

4. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη μάλλον δεν χωνεύονται με το Άρη Καβατζίκη. «Ο Σάκης Ρουβάς ήταν συγκλονιστικός ακόμα και στο τρέιλερ» είπε ο Καβατζίκης στο πρωινό του ANT1 για την ερμηνεία του Έλληνα pop star στην ταινία «Chevalier». Οι παρουσιαστές, λοιπόν, ξαφνιάστηκαν με την επίθεση θαυμασμού και αποκάλυψαν ότι στο παρελθόν ο Άρης έκραζε δημόσια τον Σάκη και μόλις είδε ότι πειράχτηκε, έκανε κωλοτούμπα. Κοινώς, ότι τον καλοπιάνει για χάρη του «Hello». Μάλλον η Μαίρη Συνατσάκη του φύλαγε αυτή την κακία από τότε που δημοσίευσε τις φωτογραφίες που φιλιόταν με το αγόρι της στο Μοναστηράκι.  

5. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλεί τη κοπέλα του Ιλένια Ουίλιαμς «αρρώστια». Κι όμως, όταν μπήκε στο πλατό της είπε «πού είσαι ρε αρρώστια;». Awkward…

6. Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε το καλύτερο σαββατοκύριακο της ζωής της. (Εντάξει, αυτό αφορά στην απέναντι εκπομπή αλλά στις διαφημίσεις έκανα και λίγο ζάπινγκ). Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της με αυτή την ατάκα και με δεδομένες τις φήμες για το χωρισμό της αισθάνομαι ότι πέρασε ένα δράμα.  

7. Γιατί τα πάντα πρέπει να θυμίζουν κάτι άλλο; Στα social media φαγώθηκαν να λένε ότι η εκπομπή θυμίζει «Φώτης και Μαρία Live» επειδή υπήρχε ενότητα με παιχνίδι γνώσεων σε θέματα επικαιρότητας. 

Δες ΕΔΩ τι έγινε στην πρεμιέρα του Λόγω TiVis