Χρύσα Ρώπα στο JoinUs: Το Παρίσι είναι το χωριό μου

JoinUS και αυτή την Κυριακήστις 6μμ στον ΣΚΑΙ!
Χρύσα Ρώπα στο JoinUs: Το Παρίσι είναι το χωριό μου



JoinUS και αυτή την Κυριακή στις 6μμ στον ΣΚΑΙ. 

Την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συναντά την Χρύσα Ρώπα, η οποία μας εξηγεί γιατί επέλεξε να ζει στο Παρίσι και γιατί είχε υποτιμήσει τον εαυτό της. Δες τι είπε...

Για τη ζωή στο Παρίσι: 

Όταν δεν έχω κάποια επαγγελματική πρόταση τα μαζεύω και πάω στο χωριό μου που είναι το Παρίσι όπου μπορώ να ανταπεξέλθω στο βιοποριστικό μου με μεγάλη ευκολία δίνοντας μαθήματα υποκριτικής. Σε Έλληνες και Γάλλους. Έχω ένα σπίτι 30 τμ. 

Για το κόμπλεξ της: 

Πάντα είχα ένα κόμπλεξ ότι δεν με θέλουν πολύ επειδή ήμουν υιοθετημένο παιδί. Έχοντας όλο αυτό το κόμπλεξ είχα υποτιμήσει και τον εαυτό μου. Δεν το ήξερα όμως, δεν περπατούσα πάντα έτσι. Τώρα καταλαβαίνω. Αν μου έδειχνε κάποιος ότι δεν θέλω ούτε να μου τηλεφωνεί, ούτε να σου μιλάει, σήμαινε κάτι. Τώρα σκέφτομαι «εσύ χάνεις που δεν θέλεις, εγώ είμαι ο θησαυρός». Είναι τόσο απλό όσο το λέω. 

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Γερμανός αποκαλύπτει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο γιατί παντρεύτηκε στα 20 του χρόνια

Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά και κάνουμε μια δυναμική προπόνηση, ενώ η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας φτιάχνει μια πεντανόστιμη μακαρονοσαλάτα. 

Ντυνόμαστε chic με 5 πιθανούς συνδυασμούς και παρακολουθούμε το υπέρλαμπρο fashion show των σχεδιαστών Mi-Ro.

Ο chef  Βασίλη Καλλίδη, μας παρουσιάζει το δεύτερο βιβλίο του και μας ενημερώνει που μπορούμε να βρούμε αυθεντικές γεύσεις σε άγνωστες γωνιές της Αθήνας.

Παίρνουμε το ξύλινο ποδήλατό μας και πηγαίνουμε στην ενημερωτική δράση του Σωματείου Καλυψώ, όπου μαθαίνουμε τα πάντα για την ψωρίαση.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μας φτιάχνει πίτσα με σάλτσα μπάρμπεκιου, κοτόπουλο και κρεμμύδια και έπειτα σαλάτα με κριθαράκι και ψητά λαχανικά.

Θα πάμε σινεμά και να δούμε το “Spectre”, την επιστροφή του James Bond με μια από  τις πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής  σεζόν και αμέσως μετά θα γνωρίσουμε δυο ταλαντούχα κορίτσια, την Ελένη και την Ιωάννα, που κάνουν surf και σχεδιάζουν ρούχα

Join Us γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Δες ΕΔΩ μία super Join Us συνταγή, Σαλάτα με βινεγκρέτ αβγού.