2night show: Πώς σου φάνηκε το show αλά Jimmy Fallon του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ιδού τα 6 συμπεράσματα που βγάλαμε.
2night show: Πώς σου φάνηκε το show αλά Jimmy Fallon του Γρηγόρη Αρναούτογλου;



Μεγάλο γλέντι έγινε στο twitter χθες το βράδυ με το νέο νυχτερινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τίτλο «2night Show».  Τα «Jimmy Φόλαν» έδιναν και έπαιρναν και αυτό διότι η νέα εκπομπή ήταν ξεπατικωτούρα του «The Tonight Show with Jimmy Fallon». Κάτι που, βέβαια, είχε παραδεχτεί εξ’ αρχής ο Αρναούτογλου. 

Το μοτίβο κλασικό: Κοστούμι, συνεντεύξεις, κοινό, ζωντανή μουσική,  δοκιμασίες, τα φώτα της πόλης στο background και ένα κοτσαρισμένο μικρόφωνο στην άκρη του τραπεζιού. 

Το είδαμε με καλή διάθεση και ορίστε τα 6 συμπεράσματα που βγάλαμε. 

1. Η συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα ήταν απολαυστική. Ήταν άνετος, ευθύς, άσε που μας είπε και για τη δικαστική του διαμάχη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

2. Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να θεωρείται ένας καλός παρουσιαστής αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν καλό κωμικό. Το show του Jimmy Fallon δεν είναι μόνο πετυχημένο επειδή μπορεί να δεις τον Chris Hemsworth με βρεγμένο μπλουζάκι ή την Jennifer Lawrence να κάνει καφρίλες. Αλλά επειδή ο Jimmy Fallon έχει μία αξεπέραστη ποιότητα στο χιούμορ του. Και αυτό το ρόλο δεν μπορεί να τον αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

3. Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει ήρεμη δύναμη και σταθερή αξία. 

4. Οι τραυματιοφορείς μας έκαναν να νιώσουμε λίγο αμήχανα με τον τρόπο που αντιμετώπισαν το συμβάν που έγιναν viral. Δεν είναι και τόσο κομψό να γελάς με έναν τραυματισμένο άνθρωπο. 

5. Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή καλεσμένου για την πρεμιέρα. Με το τσιγκέλι του έβγαζες κουβέντα. 

6. Τελικά, απ’ όλους ξεχώρισε ο κούκλος frontman της μπάντας. Αυτό το παιδί θα πάει πολύ μπροστά. 

Σε κάθε περίπτωση, δες τα δύο βιντεάκια και κάνε τις συγκρίσεις. 

Δες ΕΔΩ τα συμπεράσματα που βγάλαμε βλέποντας την πρεμιέρα του Spata Live.