Τζόυς Ευείδη: Δυστυχώς είμαι μόνη σαν το λεμόνι

Join Us αυτή την Κυριακή στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!
Τζόυς Ευείδη: Δυστυχώς είμαι μόνη σαν το λεμόνι



Join Us αυτό το Σαββατοκύριακο στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!Την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, η Νάνσυ Ζαμπετογλου συναντάει την Τζόυς Ευείδη που εξηγεί γιατί πήγαινε στο αλλοδαπών κάθε έξι μήνες για να πάρει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Δες τι είπε...

Για την προσωπική της ζωή: 

Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι. 
Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Θα μου πεις δεν θες να σου τύχει κάτι ωραίο; Φυσικά θέλω.  Δεν θέλω να μου τύχει κάτι ίσα για να τραβιέμαι, δηλαδή να στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ καψούρες και στεναχώριες. Έναν απελπισμένο έρωτα. Θέλω ένα ευχάριστο, χωρίς τσίτες, χαλαρό έρωτα. Έρωτας, βέβαια, με αυτή την έννοια δεν υπάρχει. 

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει spring rolls με φύλλο Βυρηττού, αλλά και μια σοκολάτα ταψιού με ρούμι και σταφίδες, να γλείφεις τα δάχτυλά σου! Η Εμμανουέλλα Κόκκαλη φτιάχνει ψάρι ψητό με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδας.

Η Τόνια σου μαθαίνει πώς να βγάζεις  την τέλεια selfie στον καθρέφτη, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς κάνει extension στις βλεφαρίδες, που ομορφαίνουν πολύ.

Η Μυρτώ Κάζη μας μαθαίνει τα πάντα για την αλλαγή πάνας και η Νίκη Κάρτσωνα συζητάει με τον διαιτολόγο, Δημήτρη Πέππα για τα super foods , που μας κάνουν  πολύ καλό. Ο Σωτήρης Βρεττός δείχνει όλα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να γίνουμε πολύ καλοί κηπουροί. 

Γνωρίζουμε την Νάντια Ράπτη, μια ταλαντούχα και δραστήρια σχεδιάστρια μόδας. Η Μαρία Χολέβα μαθαίνει στα παιδιά να τρώνε το τέλειο δυναμωτικό πρωινό.

Η Νίκη Κάρτσωνα αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ένα λαμπερό δέρμα. Για το τέλος πάμε για φαγητό σε ένα στέκι στο Κολωνάκι με υπέροχες ιταλικές γεύσεις.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στο JoinUs.