JoinUs και αυτή την Κυριακή! Με Γιάννη Βαρδή και Εύα Αντωνοπούλου

Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
JoinUs και αυτή την Κυριακή! Με Γιάννη Βαρδή και Εύα Αντωνοπούλου



Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 6 το απόγευμα στον ΣΚΑΙ.

 Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, η Εύα Αντωνοπούλου εξηγεί στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου, πως πέρασε την επέτειο του γάμου της εν αναμονή του Eurogroup. Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον πατέρα του, τον Αντώνη Βαρδή που μας λείπει πολύ. 

Δες τι είπε...

Για το θάνατο του πατέρα του: 

Είναι πολύ δύσκολο ακόμα να ξεπεράσω το θάνατο του πατέρα μου. Έχει περάσει ένας χρόνος, σίγουρα υπάρχουν μέρες που είναι πολύ καλύτερες. Που μπορεί να τον σκέφτομαι πιο θετικά, δηλαδή με χαμόγελο. Αλλά ακόμα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν στιγμές μέσα στη διάρκεια της ημέρας που πέφτω αρκετά ψυχολογικά. Δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην τον έχω σκεφτεί έστω και λίγο. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν κάνει και εκείνος το ίδιο. Δηλαδή, αν υπάρχει κάτι μετά από τη ζωή που ζούμε, αν και εκείνος μπορεί να είναι αρκετές ώρες μαζί μου από εκεί που βρίσκεται. Εύχομαι να υπάρχει ζωή μετά. Δεν ξέρω αν θα τον ξανασυναντήσω, είναι η ελπίδα που έχουν όλοι οι άνθρωποι. 

Για το πένθος του: 

Έκλαψα πολύ και εξακολουθώ να κλαίω. Αν έχω κάτι δεν φαίνομαι. Ακόμα και στο κοιμητήριο φαινόμουν καλά. Αλλά όταν είμαι μόνος μου μπορεί να γονατίσω. Έχει λίγο μαλακώσει αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια «γιατί». Είμαι θυμωμένος. Και με το Θεό. Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω με το μέρος του ή αν θα πάω με την άλλη πλευρά αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται. Είμαι κάπου στη μέση. 

 

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει καλτσούνια με σοκολάτα και καρύδια ενώ η Υπατία Παπασταμάτη μαγειρεύει μαγική μους σοκολάτας με αβοκάντο. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη ετοιμάζει λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου.

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον Δημήτρη Πέππα μιλάνε για το πόσο μας ωφελούν τα super foods.

Η Αννούσα Μελά μας μαθαίνει έξυπνους τρόπους να «μαγειρεύουμε» τα ρούχα μας. Γνωρίζουμε γυναίκες που μας εμπνέουν και μένουμε στο πιο όμορφο eco-chic ξενοδοχείο.

Ο Σωτήρης Βρεττός μας δείχνει πώς να φροντίζουμε σωστά τα αγαπημένα μας λουλούδια, τα τριαντάφυλλα.

Πηγαίνουμε σινεμά στο «Η Γέφυρα των κατασκόπων» με τον Tom Hanks, βλέπουμε το γλυκό μιούζικαλ «Billy Elliot» και γνωρίζουμε από κοντά έναν συγγραφέα που θαυμάζουμε, τον Χρήστο Χωμενίδη.

Join Us , γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στο JoinUs.