Οι 5 πιο τρομακτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης

Αν και Παρασκευή, γιορτάστε το Halloween, την απόλυτη ημέρα τρόμου βλέποντας μια (και δυο αν το’χετε) από τις πιο τρομακτικές σειρές των τελευταίων χρόνων.
Οι 5 πιο τρομακτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης



Τώρα έχουμε το American Horror Story, αλλά κατά διαστήματα έχουν περάσει από την αμερικανική τηλεόραση σειρές απείρου τρόμου και αυτή είναι μια καταπληκτική αφορμή να τις μοιραστώ μαζί σας. Ανάμεσα σε πολλές, επέλεξα αυτές που μ’ έχουν φέρει στα όρια μου και με οδήγησαν πολλές φορές στο απίθανο σημείο του να κλείσω την τηλεόραση.

American Horror Story: Asylum

Αν και κάθε σεζόν του  AHS κατάφερε να μου σηκώσει το δέρμα, το Asylum  έγδερνε στην πραγματικότητα το δέρμα κάποιων ηρώων του. Θυμάστε τον τρελό γιατρό που έπαθε εμμονή με τον χαρακτήρα της Sarah Paulson ή τον γιατρό ναζιστή που έκανε πειράματα πάνω στους ασθενείς και πετσόκοψε την Chloe Sevigny; Και τώρα έκανε όλους τους φόβους μου πραγματικότητα με τον πιο τρομακτικό κλόουν όλων των εποχών στο Freak Show.

The X-Files

 Και δεν αναφέρομαι στις τελευταίες σεζόν που ήταν γεμάτες εξωγήινους και συνωμοσίες. Αλλά στις πρώτες 2 σεζόν που βλέπαμε σκουλικανθρώπους και διάφορα τέτοια. Τότε το παρατσούκλι του Mulder, Spooky έβγαζε νόημα. Αξέχαστες στιγμές.

Carnivale

Πολύ πριν το Freak Show υπήρχε το Carnivale, μια σειρά που κράτησε 2 σεζόν και ήταν επίσης γεμάτη φρικιά και την αιώνια μάχη καλού και κακού, μαζί με μια τεράστια μυθολογία. That was freaky…

Twin Peaks

Το έχετε ακούσει σίγουρα. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που κυκλοφορούν φήμες για την επιστροφή του. Το Twin Peaks ήταν η απόλυτη cult σειρά τρόμου από τον David Lynch, τον master Yoda του τρόμου. Η ιστορία διαδραματίζεται το 1990, σε μια μικρή πόλη ονόματι Twin Peaks, όπου το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας ανακαλύπτεται μέσα σε πλαστικά. Ποιος σκότωσε την Laura Palmer;

American Gothic

Ααα τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από τον ίδιο τον διάβολο. Ο οποίος για να ξέρετε, κατοικούσε σε μια μικρή πόλη, και εργαζόταν ως σερίφης. Ανάμεσα στους υπόλοιπους κατοίκους μια δασκάλα το πρωί, σύντροφος και συνεργάτης του διαβόλου το βράδυ και ο γιος του διαβόλου, τον οποίο απέκτησε όταν βιάσε μια σχεδόν αγία γυναίκα. Καθημερινά, απλά πράγματα.