Όλες οι φορές που ο Παπακαλιάτης έκανε σεξ στα όρθια

Ένα tribute στo sex style του αγαπημένου Έλληνα.
Όλες οι φορές που ο Παπακαλιάτης έκανε σεξ στα όρθια



Είναι γεγονός ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν ξεκουράζεται ποτέ. Ούτε καν στο σεξ. Σπάνια, λοιπόν, θα δεις τον αγαπημένο σου ηθοποιό και σκηνοθέτη να αράζει ξαπλωμένος στο κρεβάτι και την παρτενέρ του να πασχίζει να τον κουμαντάρει. Σαν γνήσιος εραστής που είναι, ο Χριστόφορος συνήθως αρπάζει παθιασμένα το κορίτσι του, το κολλάει σε έναν τοίχο, κατεβάζει το παντελόνι και την αφήνει να παραδοθεί στην αλάνθαστη τεχνική του. 

Οπότε, για εμάς που είμαστε ορκισμένοι φαν του Παπακαλιάτη, το σεξ στα όρθια που είδαμε στην ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος», ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Για την ακρίβεια, ήταν μία επιστροφή στην παράδοση, αφού επρόκειτο για ένα συνήθειο που είχε επί πολλά χρόνια στις σειρές του και που μας στέρησε στην ταινία «Αν». 

Άλλωστε, και πρακτικά συμφέρει μιας και με το σεξ στα όρθια κερδίζεις χρόνο, ενώ παράλληλα δείχνεις ασυγκράτητος, άσε που (συνήθως) δεν χρειάζεται να βάζεις τους ηθοποιούς να ξεγυμνώνονται με το παραμικρό.

Με αυτό το σκεπτικό, αποφασίσαμε να θυμηθούμε μερικές μόνο από τις στιγμές, που ο Χριστόφορος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. 

Όταν έκανε διεκπαιρεωτικό σεξ στη δουλειά με το αφεντικό του Παναγιώτα Βλαντή. 

Όταν νευρίασε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, της έκανε βίαιο σεξ και μετά τη χώρισε. 

Όταν ξεμονάχιασε την παρά λίγο αδερφή του Δανάη Σκιάδη σε ένα σκοτεινό διάδρομο έξω από ένα μπαρ. 

Όταν έκανε έρωτα στην Πέμη Ζούνη σε όλα τα σημεία του σπιτιού. 

Όταν έκανε ένα τελευταίο σεξ με την Βίκυ Παπαδοπούλου. 

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην εκπομπή JoinUs.