Σήμερα περνάμε ωραία με Ραχήλ Μακρή, Λευτέρη Λαζάρου και καλή παρέα στο JOIN US (ΣΚΑΪ, 6-8 μμ)

Join Us και αυτή την Κυριακήστις 6 το απόγευμα στον ΣΚΑΪ
Σήμερα περνάμε ωραία με Ραχήλ Μακρή, Λευτέρη Λαζάρου και καλή παρέα στο JOIN US (ΣΚΑΪ, 6-8 μμ)



Σήμερα καθόμαστε σπίτι, φτιάχνουμε τον αγαπημένο μας καφέ και βλέπουμε JoinUs για να μάθουμε πράγματα που θα μας είναι χρήσιμα, να δούμε ανθρώπους του θεάματος που αγαπάμε και να νιώσουμε λίγο καλύτερα, όπως νιώθουμε κάθε φορά που είμαστε ανάμεσα σε φίλους! 

Σήμερα Κυριακή,  ξεκινάμε με ένα αφιέρωμα στον David Bowie, τον άνθρωπο που άλλαξε τη μουσική και το στιλ όσο κανένας άλλος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί την Ραχήλ Μακρή, που λέει τη γνώμη της για τον Πάνο Καμμένο,εξηγεί γιατί ήταν ψεύτικος ο έρπης του Τσίπρα , τι σχέση έχει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και μας λέει πώς περνάει τώρα που δεν είναι στη Βουλή.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Λευτέρη Λαζάρου για τις εκπομπές μαγειρικής. Ο βραβευμένος σεφ εξηγείτι τον ενοχλεί στα εστιατόρια και γιατί τα παιδιά του δεν ασχολήθηκαν με την μαγειρική.

Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει λαχταριστό οσομπούκο. Η life Coach, Νάνσυ Μαλλέρου, μας δίνει συμβουλές για να τα πάμε καλά με τον εαυτό μας. Η Νίκη Κάρτσωνα δίνει συμβουλές για ένα νεανικό και λαμπερό δέρμα. Τακτοποιούμε σωστά την τσάντα μας για να μην μας λείψει τίποτα. Αντιμετωπίζουμε την δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη. Βοηθάμε το μωρό μας να κοιμηθεί με ηρεμία. Πάμε θέατρο στο «Έγκλημα και τιμωρία»  του Ντοστογιέφσκι και σινεμά στη νέα ταινία «Νοτιάς».

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

26_Trailer(video) from join us on Vimeo.