Join Us και αυτή την Κυριακή με Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού και Σταύρο Ζαλμά

Στις 6 το απόγευμα στον ΣΚΑΪ! Μην ξεχαστείς!
Join Us και αυτή την Κυριακή με Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού και Σταύρο Ζαλμά



Σήμερα καθόμαστε σπίτι, μπροστά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και βλέπουμε Join Us, για να ξεφύγουμε ίγο από την καθημερινή μας ρουτίνα και να δούμε συνεντεύξεις από τους αγαπημένους μας celebrities, να μάθουμε νέες συνταγές από τον Γιάννη Αποστολάκη και να πάμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα Kυριακή,ο Κώστας Βουτσάς με την μέλλουσα σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, κάθονται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάνε για τον γάμο τους αλλά και το παιδί που περιμένουν. Ο Κώστας Βουτσάς εξηγεί γιατί το παιδί του θα «γεράσει» μαζί του και γιατί ένας 84χρονος ξέρει πολλά περισσότερα απ’ όλους.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Σταύρο Ζαλμά  για τα σήριαλ που τον καθιέρωσαν, εξηγεί γιατί μένει στο ιστιοπλοϊκό του σκάφος και μοιράζεται μαζί μας γιατί ένιωθε δυστυχισμένος όταν δούλευε στην Εθνική Τράπεζα.

Η Άννα Πρέλεβιτς μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα αλλά και ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Έπειτα ενημερωνόμαστε για το τι είναι τα νήματα στην αισθητική ιατρική και τολμάμε να τα εφαρμόσουμε.

Η life Coach, Νάνσυ Μαλλέρου, μας δείχνει μια χρήσιμη άσκηση που βελτιώνει την ψυχολογία μας.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μας φτιάχνει απολαυστικά ψωμάκια με αρωματικά ενώ η Εμμανουέλα Κόκκαλη μαγειρεύει υγιεινό φακόρυζο με λαχανικά.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μας γνωρίζει τον σκύλο του, τον Άραμις και αμέσως μετά πηγαίνουμε στα backstage του fashion show του Νίκου Αποστολόπουλου. 

Έπειτα πηγαίνουμε στη «Γη» στη Γλυφάδα για να δοκιμάσουμε, κάτι διαφορετικό, vegan κουζίνα.

Για το τέλος, πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε δύο ταινίες. 

Δες εδώ γιατί οι γονείς του Αποστόλη Τότσικα δεν πήγαν στο γάμο του!