Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Θάλεια Ματίκα, Τάσο Ιορδανίδη και Ιβάν Σβιτάιλο

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Θάλεια Ματίκα, Τάσο Ιορδανίδη και Ιβάν ΣβιτάιλοΣήμερα καθόμαστε σπίτι και βλέπουμε Join Us, για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητά μας. Βλέπουμε τους αγαπημένους μας celebrities, μαθαίνουμε να ισορροπούμε πάνω σε rollers και ανακαλύπτουμε τα νέα στέκια της πόλης.

Το Σάββατο, θα παρακολουθήσουμε την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη, οι οποίοι μιλάνε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου 
για το πώς τα έφτιαξαν ενώ ήταν φίλοι, πώς ένιωσαν όταν ο Τσίπρας πήγε να τους δει στο θέατρο και εξηγούν γιατί πήγαν να παντρευτούν χωρίς νυφικό και βέρες.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον σέξι  Ιβάν Σβιτάιλο. και μιλάνε για τις γυναίκες, την οικογένειά του που ζει μόνιμα στην Κριμαία και εξηγεί πώς πήγε στην Αμερική με 500 ευρώ αλλά και γιατί δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του.

Κάνουμε ανέμελα και κυματιστά μαλλιά με την βοήθεια του κομμωτή, Χρήστου Καλλανιώτη. Έπειτα κάνουμε ασκήσεις για καλλίγραμμα πόδια και επειδή είμαστε YOLO μαθαίνουμε να ισορροπούμε πάνω σε rollers.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει απολαυστικά μπισκότα με φιστικοβούτυρο και κομμάτια σοκολάτας.
Βλέπουμε τα λαμπερά φορέματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο σινεμά, όταν εκείνη υποδυόταν την φτωχή και σχολιάζουμε την αιώνια κόντρα Aniston –Jolie.

Πηγαίνουμε στο θέατρο για να δούμε το έργο «Ριχάρδος Γ’» με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, την Θέμιδα Μπαζάκα και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αμέσως μετά τρώμε στο Mama Roux South, στη Γλυφάδα και μετά βλέπουμε το νέο επεισόδιο  των “X-files”, παράλληλα με την Αμερική.

Για το τέλος, παίζουμε τάβλι με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Δες εδώ αν είσαι εθισμένος στα εγχώρια gossip.