Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Νάντια Μπουλέ, Γιάννη Κότσιρα και Σοφία Βόσσου

Join Us γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Νάντια Μπουλέ, Γιάννη Κότσιρα και Σοφία Βόσσου



Aυτό το Σαββατοκύριακο καθόμαστε σπίτι και βλέπουμε Join Us, για να δούμε τους αγαπημένους μας celebrities και να μάθουμε πράγματα που δεν ξέραμε γι'αυτούς, να κατεβάσουμε apps που θα μας κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και να αντιμετωπίσουμε την ακμή που μας ταλαιπωρεί.

Το Σάββατο, Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η γλυκιά Νάντια Μπουλέ και συζητούν για όλα.  Εξηγεί πώς ένιωσε όταν η προσωπική της ζωή «καπέλωσε» την δουλειά της, αναλύει πώς είναι να έχεις σχέση με έναν τσιγγούνη  αλλά και πώς νιώθει για τις «αποκαλυπτικές» εμφανίσεις της στη σκηνή. 

Ο Γιάννης Κότσιρας,  είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο τραγουδιστής μιλάει για την επιτυχία που άλλαξε τον τρόπο ζωής του, τα λάθη που έχει κάνει και εξηγεί γιατί έχει φύγει από συνέντευξη όταν τον ρώτησαν για την προσωπική του ζωή. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια σούπα με σελινόριζα και σύγκλινο. Οι σεφ από τη La Pasteria φτιάχνουν ένα απολαυστικό πιάτο από το μενού, cotoletta di pollo. Αναλύουμε το στιλ του fashion icon,Kendall Jenner και παίρνουμε ιδέες. Η Άννα Πρέλεβιτς μας δείχνει όλα τα χρήσιμα apps που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη.
Η Νίκη Κάρτσωνα μας λέει τι πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ για να ξυπνάμε όμορφες το επόμενο πρωί.  Ο ειδικός hair stylist, Χρήστος Καλλανιώτης μας δείχνει τρόπους για  να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα πλούσια και μακριά μαλλιά μας.

Παρακολουθούμε τον μεγάλο έρωτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σινεμά. Έπειτα πηγαίνουμε σε μια εξαιρετική παράσταση, στο «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου» με τον Θάνο Μικρούτσικο. Για το τέλος, συναντούμε στο θέατρο την Χριστίνα Τσάφου, η οποία απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Την Κυριακή, η Σοφία Βόσσου είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια εξηγεί πώς έχασε τα πολλά κιλά και «αναπολεί» την σχέση της με τον Αντρέα Μικρούτσικο και εξηγεί γιατί δεν έγινε ποτέ μια καταπιεστική μάνα. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Στέλιο Μάινα για την επιτυχία του στο «Οι μεν και οι δεν». Ο ηθοποιός εξηγεί πώς αισθάνεται που ο γιος του έγινε σκηνοθέτης , γιατί δεν έχει πολλούς φίλους ηθοποιούς αλλά και πώς είναι να ζει στην Πλατεία Βικτωρίας , δίπλα στους πρόσφυγες.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει κεφτεδάκια με σάλτσα γιαουρτιού και η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει μια ελαφριά σαλάτα ζυμαρικών με ψητό κοτόπουλο.
Μπαίνουμε στο σκηνικό  του X-Factor, που έρχεται στον ΣΚΑΪ και μιλάμε με όλους τους συντελεστές του. Βρίσκουμε τους πιο εύκολους τρόπους για να έχουμε τους τέλειους κοιλιακούς. Αντιμετωπίζουμε την ενοχλητική ακμή βήμα – βήμα.

H Tόνια Παπαμιχαλοπούλου, fashion editor  του followme.gr μας δείχνει 3 τέλειους τρόπους για να ανανεώσουμε τα παλιά μας ρούχα.
Βλέπουμε μπαμπάδες να αλλάζουν πάνες και να φροντίζουν τα μωρά τους. Η life coach, Νάνσυ Μαλλέρου μας βοηθάει να βλέπουμε θετικά τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας και να είμαστε ευτυχισμένοι.

Βλέπουμε τους σταρ που λατρεύουμε, στην πρώτη εμφάνισή τους στο σινεμά. Για το τέλος, κάνουμε μια βόλτα στη λιακάδα και γελάμε μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Γιατί η Μαίρη Συνατσάκη είχε ανασφάλεια με την εμφάνισή της όταν ήταν μικρή; Δες εδώ τη συνέντευξή της.