Nάντια Μπουλέ στο JoinUs: Έχασα την παιδικότητά μου όταν εκτέθηκε στη δημοσιότητα η προσωπική μου ζωή

Πώς την άλλαξε σαν άνθρωπο η τηλεόραση και πως χειρίζεται πια τις σχέσεις της;
Nάντια Μπουλέ στο JoinUs: Έχασα την παιδικότητά μου όταν εκτέθηκε στη δημοσιότητα η προσωπική μου ζωή



Tην Νάντια Μπουλέ φιλοξένησε αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΪ.

Δες τι είπε: 

Για τη δουλειά της: 

Δουλεύω πολύ γιατί πιστέυω ό,τι είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να το κάνω. Πιστεύω πως είμαι σε πολύ δημιουργική φάση και αν δεν το κάνω τώρα δεν θα το κάνω ποτέ. Και γιατί μου το επιτρέπει η οικογενειακή μου κατάσταση. Δεν έχω οικογένεια, δεν έχω παιδιά και υποχρεώσεις. Έχω υποχρεώσεις μόνο προς εμένα και είναι κάτι που απολαμβάνω. Θεωρώ αυτά που μπορώ να κάνω τώρα και να μην μου είναι απωθημένα, πρέπει να τα κάνω.

Για την διατροφή που ακολουθεί: 

Έκανα με τον ενδοκρινολόγο διατροφή γιατί έπρεπε να κάνω και μια θεραπεία με χάπια. Και λίγο ζορίστηκα στην αρχή. Αλλά το έχω συνηθίσει, έχω τα τα ταπεράκια μου. Τρώω 6 γεύματα την ημέρα. Τρώω συνέχεια, απλά είναι μικρές οι ποσότητες. Και νομίζω ό,τι αυτό είναι και το μυστικό για μια διατροφή. Δεν κόβεις τίποτα απλά μειώνεις τις ποσότητες.

Για το πώς την άλλαξε σαν άνθρωπο η τηλεόραση:

Η αλήθεια είναι ό,τι έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτό το χώρο και πολλές φορές σκέφτομαι και αναρωτιέμαι τι μπορεί να μου έχει πάρει αυτό το πράγμα και τι μπορεί να μου έχει δώσει. Στη ζυγαριά, αν θέλεις, περισσότερα είναι τα καλά για μένα. Γιατί μου έδωσε πολύ νωρίς ανεξαρτησία που είχα τρομερή ανάγκη να έχω. Οικονομική ανεξαρτησία και σε επίπεδο προσωπικότητας, γιατί μεγάλωσα πολύ γρήγορα. Από την άλλη όμως σου παίρνει μια παιδικότητα και μια αφέλεια την οποία την κουβαλάς στα 20 και εγώ δεν την είχα τότε. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να την έχω, ίσως ήταν διαφορετικά. Έχασα την παιδικότητά μου όταν εκτέθηκε η προσωπική μου ζωή. Εκεί ένιωσα ότι αλλάζει το σύμπαν μου όλο. Και εκεί άλλαξα, έπρεπε να δημιουργήσω άμυνες για μένα. 

Για την αποχή της από την τηλεόραση: 

Έχει ηρεμήσει το πρόσωπό μου, έχει ηρεμήσει το σώμα μου, έχει ηρεμήσει η ψυχολογία μου όχι γιατί δεν αγαπάω την τηλεόραση ή δεν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο, απλά βλέπεις ό,τι υπάρχει και κάτι άλλο. Εγώ δεν είχα δει ό,τι υπάρχει 
και κάτι άλλο. Γιατί δουλεύω στην τηλεόραση από 18 χρονών και η πρώτη μου εμπειρία από τηλεόραση ήταν στα 11. Στα 14 άρχισα να κάνω διαφημιστικά, ταινίες. Και από τα 18 δουλεύω non stop στην τηλεόραση.

Για την προσωπική της ζωή: 

Ήρθε και τα "καπέλωσε" όλα. Γιατί έχτιζα για να με μάθουν μέσα από τη δουλειά μου και έρχεται αυτό και τα σαρώνει όλα και ξαφνικά παρουσιάζεσαι σαν κάτι άλλο. Υπερκαλύπτεται το κομμάτι της δουλειάς σου. Γι΄αυτό και και κρατάω αυτή τη στάση τώρα απέναντι στα πράγματα. Προσπαθώ πολύ να προστατέψω το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής και με πολύ προσωπική δουλειά προσπαθώ να χτίσω πάλι το κομμάτι το επαγγελματικό. 
Είχα σχέση και με διάσημο αλλά δεν το μάθατε ποτέ. Προσωπική ζωή έχω και με ανθρώπους μέσα από το χώρο.

Για το πως της φαίνεται που δεν αφορά πια τον κόσμο για τα προσωπικά της:

Μου φαίνεται τέλειο. Είναι εξαιρετικό να μιλάς μόνο για τη δουλειά σου και να μην αφορά κανέναν η προσωπική σου ζωή. 

Για το τι έχει μάθει για τους άντρες, που δεν ήξερε στα 20:

Αυτό που έχω μάθει, μάλλον περισσότερο για μένα, που όμως επειδή αλληλεπιδράς με έναν άντρα και προφανώς παίζει ρόλο και εκεί είναι πρέπει να είσαι ανεξάρτητος άνθρωπος. Και όσο μέσα σε μια σχέση και αν είσαι και όσο κοντά και αν είσαι με έναν άνθρωπο, είναι τρομερά σημαντικό να κρατάς ένα κομμάτι δικό σου ανεξάρτητο. Αυτό μου το έλεγε η μαμά μου όταν ήμουν μικρή και δεν το καταλάβαινα, αλλά είχε πολύ δίκιο. 

Για το ποιο λόγο χαλάνε οι σχέσεις της: 

Tις περισσότερες φορές έχουν χαλάσει γιατί θεώρησαν κάποια πράγματα δεδομένα σε μένα και αλλάξαν τον τρόπο που λειτουργούσαν. Δηλαδή είχα αυτό το ό,τι εγώ προσαρμόζομαι σε ό,τι θέλεις, όπως θελεις, να μην σε δυσκολέψω σε τίποτα και αυτό δημιουργεί μια ασφάλεια στον άλλο ότι εντάξει μωρέ θα είναι πάντα εδώ η Νάντια, θα μπορεί, θα γίνεται, δεν θα μου πει κάτι. Αλλά αυτό έχει και ένα τέλος, δεν θα συμβαίνει συνέχεια.

Για το ποιο τύπο άντρα δεν θέλει να ξανασυναντήσει ποτέ: 

Τον παρτάκια και τον τσιγκούνη στα συναισθήματα, που συνήθως πάει μαζί αυτό. 

Για τη σχέση της με τους γονείς της:

Πάντα συζητούσα τα προσωπικά μου με τον μπαμπά μου. Η μαμά μου δεν ήξερε ποτέ για τα προσωπικά μου, η σχέση ήταν τέτοια. Ένιωθα πιο άνετα με τον μπαμπά μου. Είναι και χωρισμένοι εμένα οι γονείς μου. Δεν είναι μαζί. Θέλω να πως ό,τι δεν μιλούσαν μεταξύ τους, για να τα πούνε. Η μαμά μου το ξέρει ό,τι είναι έτσι. Έχει αδυναμία στον αδελφό μου.