Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ντέμυ και Γιώργο Κωνσταντίνου

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ντέμυ και Γιώργο Κωνσταντίνου



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us και μαθαίνουμε όλα τα tips που χρειάζεται να ξέρουμε για την αντιγήρανση από την Θάλεια Γιαννακοπούλου. Ανακαλύπτουμε τρόπους για να αποκτήσουμε στιλ, κάνοντας coat layering και παίρνουμε μέρος στον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο και άλλα πολλά.
 
Ο υπέροχος Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός «θυμάται» την σκηνή του προφιτερόλ, εξηγεί γιατί έκανε μόνο 16 ταινίες και  πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή.

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Ντέμη. Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια εξηγεί πώς παράλληλα με το τραγούδι κατάφερε να σπουδάσει νομική, γιατί ντύνεται σέξι στην σκηνή και γιατί δεν είναι έτοιμη να ξανακάνει σχέση. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει υπέροχες σφακιανές πίτες και αμέσως μετά μια μους σοκολάτα, που ταιριάζει τέλεια με την μαύρη μπύρα μας.
Μαθαίνουμε όλα τα tips που χρειάζεται να ξέρουμε για την αντιγήρανση από την Θάλεια Γιαννακοπούλου. Η Αννούσα Μελά μας δείχνει τρόπους για το πώς θα αποκτήσουμε πολύ στιλ, κάνοντας coat layering.

Παίρνουμε μέρος στον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο. Tα παιδιά παίζουν στην ύπαιθρο, στο adventure park. Γυμναζόμαστε με κυκλική προπόνηση. Μαθαίνουμε να βάφουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι, βήμα –βήμα.

Πηγαίνουμε στην Βουλιαγμένη για brunch και cocktails. Και για το τέλος, ο αγγειοχειρουργός, Νικόλαος Τσεκούρας, δίνει συμβουλές για το πώς θα απαλλαγούμε από τους αντιαισθητικούς κιρσούς.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!