Game of Thrones: Ποιος είναι πλέον ο πραγματικά ισχυρός χαρακτήρας;

Η επιστήμη (των μαθηματικών) ανάλυσε τα μέχρι τώραδεδομένα και απάντησε. Jon Snow, Tyrion Lannister ή...
Game of Thrones: Ποιος είναι πλέον ο πραγματικά ισχυρός χαρακτήρας;



Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη έναρξη του 6ου κύκλου της σειράς κι έπειτα από τα teasers και τα trailer που κυκλοφόρησαν και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας στις συζητήσεις (θα ζήσει ο Jon Snow; Τι θα απογίνει η δόλια η Kalisi; Ο Τyrion τι καινούριο θα σκαρφιστεί κι άλλα τέτοια), να και οι μαθηματικοί με ειδικές αναλύσεις περί σημαντικότητας ηρώων.

Σύμφωνα με τα ευρήματα και τις αναλύσεις επί των δεδομένων (βιβλίων και σειράς), του Dr Andrew Beveridge και των φοιτητών του από το Macalester College in Saint Paul της Minnesota, στην κορυφή των πιο σημαντικών ηρώων της σειράς είναι ο Jon Snow και ο Tyrion Lannister.

Και καλά πες, αυτό το είχαμε καταλάβει κι εμείς (εξ ου και οι ελπίδες για την "ανάστασή" του) αλλά την τρίτη θέση δεν την περιμέναμε. Ή μάλλον νομίζαμε ότι θα βλέπαμε να φιγουράρει το όνομα της δρακομάνας,  Daenerys Targaryan, γνωστής και ως Kalisi.

Οι μαθηματικοί όμως ανεδειξαν ένα άλλο πρόσωπο προς έκπληξή μας και δεν είναι άλλο από αυτό της Sansa Stark. Πρώτον γιατί είναι μια Stark κι ακόμα το όνομά της "πουλάει" και δεύτερον γιατί οι άνθρωποι που την "εκμεταλλεύονται" παίζουν ρόλους κλειδί στην πορεία των πραγμάτων.

Λες να είναι η θηλυκή πρωταγωνίστρια του 6ου κύκλου; Κοντός ψαλμός...

Κι αν το έχασες, δες εδώ το τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.