Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Άννα Κουρή, Θοδωρή Μαραντίνη και Γιώργο Μαυρίδη

Συντονίσου στις 6 μ.μ. στον ΣΚΑΙ!
Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Άννα Κουρή, Θοδωρή Μαραντίνη και Γιώργο Μαυρίδη



Aυτό το Σαββατοκύριακο καθόμαστε σπίτι, για να δούμε Join Us! Διότι θέλουμε να ανακαλύψουμε πράγματα για τους αγαπημένους μας celebrity που δεν ξέρουμε, για να φτιάξουμε πεντανόστιμες και ανατρεπτικές συνταγές αλλά και να μάθουμε μυστικά tips ομορφιάς...και άλλα πολλά!

Το Σάββατο,στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Άννα Κουρή. Η γλυκιά ηθοποιός αναπολεί στιγμές από το σίριαλ που την καθιέρωσε, το «Οι Μεν και οι δεν», μιλάει για την ρουτίνα του γάμου και εξηγεί γιατί δεν θέλησε ποτέ να αποκτήσει παιδιά.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο frontman  των ONIRAMA μιλάει για την συμμετοχή του στο X-FACTOR, ως κριτής. Ο τραγουδιστής θυμάται την ημέρα που τον συνέλαβαν, δηλώνει μανιακός με την καθαριότητα και εξηγεί πώς κρατιέται «ζωντανός» ένας γάμος.

Συναντήσαμε τον Γιώργο Μαυρίδη στην Θεσσαλονίκη. Ο παρουσιαστής εξηγεί γιατί ο πατέρας του μπαινοέβγαινε στην φυλακή, γιατί δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο και μας αποκαλύπτει αν θα κάνει ξανά του χρόνου World Party. υναντήσαμε στο ταξί την Πηνελόπη Πλάκα και το σκυλάκι της.

Παίρνουμε έμπνευση από το εντυπωσιακό στιλ της Sienna Miller.  O Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ένα cheesecake αλλιώτικο, με ανθότυρο και μέλι. Η Νίκη Κάρτσωνα μας δίνει 10 πανεύκολα tips ομορφιάς.

Συναντάμε τους πρωταγωνιστές μιας σειράς που λατρεύουμε: “Τhe Walking dead”, και απαντάνε σε όλες μας τις ερωτήσεις. Αλήθεια, τι γεύση έχει το ψεύτικο αίμα;

Aντιμετωπίζουμε την νινίδα και μαθαίνουμε τα πάντα για την περίοδο που το μωρό μας βγάζει τα πρώτα του δοντάκια. Μαθαίνουμε να κάνουμε σωστή περιποίηση στην επιδερμίδα μας. Διαλέγουμε τις κατάλληλες γλάστρες για τα φυτά μας.

Την Κυριακή, η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τον άντρα της ζωής της και εξηγεί γιατί δυσκολεύτηκε να αποκτήσει την κόρη της αλλά και γιατί δεν μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον Διονύση Αλέρτα. Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης αποκαλύπτει τα τατουάζ του και εξηγεί γιατί δεν μετανιώνει για τις γυμνές φωτογραφίσεις του αλλά και για τα «καφριλίκια» που έχει κάνει.  Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει δύο συνταγές: Αβγοφέτες με ψητά κολοκύθια για πρωινό και πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια για μεσημεριανό.

Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μαγειρεύει μια πατατοσαλάτα με πιπεριά και αβγό. Βρίσκουμε τα πιο στιλάτα γυαλιά για φέτος το καλοκαίρι. Τα παιδιά της πόλης έρχονται σε επαφή με την φύση, που τους κάνει καλό.

Αγαπάμε τα ξανθά μαλλιά, βρίσκουμε τον τόνο ξανθού που μας ταιριάζει και κάνουμε την βαφή μόνες μας στο σπίτι. Βρήκαμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε την τριχόπτωση και αποκτούμε μαλλιά πλούσια, υγιή και λαμπερά.

Τέσσερις μαμάδες μιλούν για την ιδανική πάνα. Βρήκαμε το ιδανικό site όπου μπορούμε να βρούμε άρθρα για να κάνουμε σωστή διατροφή και μιλάμε με τον συνεργάτη διατροφολόγο του, Ιωσήφ Αλεξανδρίδη.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!