Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Πέγκυ Τρικαλιώτη και Διονύση Αλέρτα

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Πέγκυ Τρικαλιώτη και Διονύση Αλέρτα



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (6 - 8 μ.μ.), για να ανακαλύψουμε ποια είναι τα πιο στιλάτα γυαλιά για φέτος το καλοκαίρι. Για να βρούμε τον τόνο ξανθού που μας ταιριάζει και να κάνουμε την βαφή μόνες μας στο σπίτι. Και τόσα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα!

Δες αναλυτικά:
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τον άντρα της ζωής της και εξηγεί γιατί δυσκολεύτηκε να αποκτήσει την κόρη της αλλά και γιατί δεν μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους. 

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον Διονύση Αλέρτα. Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης αποκαλύπτει τα τατουάζ του και εξηγεί γιατί δεν μετανιώνει για τις γυμνές φωτογραφίσεις του αλλά και για τα «καφριλίκια» που έχει κάνει. 

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει δύο συνταγές: Αβγοφέτες με ψητά κολοκύθια για πρωινό και πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια για μεσημεριανό. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μαγειρεύει μια πατατοσαλάτα με πιπεριά και αβγό. 

Βρίσκουμε τα πιο στιλάτα γυαλιά για φέτος το καλοκαίρι.  Τα παιδιά της πόλης έρχονται σε επαφή με την φύση, που τους κάνει καλό. Αγαπάμε τα ξανθά μαλλιά, βρίσκουμε τον τόνο ξανθού που μας ταιριάζει και κάνουμε την βαφή μόνες μας στο σπίτι. Βρήκαμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε την τριχόπτωση και αποκτούμε μαλλιά πλούσια, υγιή και λαμπερά.

Τέσσερις μαμάδες μιλούν για την ιδανική πάνα. Βρήκαμε το ιδανικό site όπου μπορούμε να βρούμε άρθρα για να κάνουμε σωστή διατροφή και μιλάμε με τον συνεργάτη διατροφολόγο του, Ιωσήφ Αλεξανδρίδη.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
 

46_Trailer(video) from join us on Vimeo.