Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Μελίνα Ασλανίδου και Δημήτρη Πιατά

Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Μελίνα Ασλανίδου και Δημήτρη Πιατά



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (6 - 8 μ.μ.), για να ανακαλύψουμε tips ομορφιάς για να είμαστε ακόμα πιο λαμπερές και να μάθουμε ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε καλλίγραμμα πόδια. Και άλλα πολλά.

Δες αναλυτικά:
Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μελίνα Ασλανίδου. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια περιγράφει  γιατί το έσκαγε από το σπίτι της όταν ήταν μικρή, μιλάει για το Voice και πως της έκανε καλό στην καριέρα της και αποκαλύπτει ότι έχει μείνει πολλές φορές στη ζωή της χωρίς χρήματα. 

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Δημήτρη Πιατά. Ο  ηθοποιός δηλώνει χιουμορίστας, μιλάει για την σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μας αποκαλύπτει  πως η γυναίκα του τον ερωτεύτηκε όταν τον είδε ντυμένο γυναίκα για έναν ρόλο.

Συναντήσαμε την Μαίρη Συνατσάκη στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το περιοδικό DownTown και μάθαμε για ποιο λόγο έβαψε τα μαλλιά της γοργονέ. 

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει λαχταριστά τρουφάκια με διάφορες επικαλύψεις ενώ οι  σεφ του La Pasteria μαγειρεύουν ένα λαχταριστό πιάτο από το μενού : Λιγκουίνι με σολομό.

Μαθαίνουμε ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε καλλίγραμμα πόδια, λίγο πριν βγούμε στην παραλία.

Αντιγράφουμε το στιλ του πιο καλοντυμένου κοριτσιού στο Λονδίνο, της Poppy Delevigne, μαθαίνοντας όλα τα στιλιστικά μυστικά της.
Tα παιδιά μαθαίνουν πως μπορούν να προσφέρουν στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ανακαλύπτουμε tips ομορφιάς από την δερματολόγο, Μαρία Καλδέρη, για να είμαστε ακόμα πιο λαμπερές.

Ρωτήσαμε την χημικό, Κατερίνα Βασιλάτου, για τα συμπληρώματα διατροφής. Πότε μπορούμε να τα πάρουμε, είναι ακίνδυνα και τι προσφέρουν;
Πηγαίνουμε θέατρο στην «Όπερα της Πεντάρας», με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, τον Χρήστο Λούλη, την Νάντια Κοντογεώργη κ.α. και μετά δοκιμάζουμε ασιατικές γεύσεις στο Yama Sushi Bar.

Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!