O Tom Hiddleston, γνωστός και ως Loki, σε νέα σειρά

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα του, αφού ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει και σε 3 ταινίες της Marvel, τον επόμενο Thor και τους Avengers.
O Tom Hiddleston, γνωστός και ως Loki, σε νέα σειρά



Αν και κανονικά ο τίτλος θα έπρεπε να είναι: και ο Tom Hiddleston σε νέα σειρά, αφού πλέον τόσοι πολλοί κινηματογραφικοί ηθοποιοί συμμετέχουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σε αμερικάνικες σειρές, που έχει καταντήσει αηδία.

Ο κύριος Loki πάντως θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας mini και πολύ κατασκοπευτικής σειράς, The Night Manager, και μαζί του επιστρέφει ένας αγαπημένος γιατρός που ξέρει να ανακαλύπτει όλα τα μυστικά, ο Hugh Laurie του House.Η σειρά βασίζεται πάνω σε βιβλίο του  John le Carre, που έχει γράψει και το Tinker, Tailor, Soldier, Spy  και το Ο Επίμονος Κηπουρός,  και προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρεθεί στο Hollywood. Το 2009 ο Brad Pitt είχε αγοράσει τα δικαιώματα για να το κάνει ταινία, αλλά μάλλον οι συντελεστές προτίμησαν να αναπτύξουν τις συνωμοσίες και τα μυστήρια μέσα από 8 περίπου επεισόδια.

Ο Hiddleston θα υποδυθεί έναν πρώην Βρετανό στρατιώτη, που βρίσκεται σε μια ξαφνική και καθόλου ευχάριστη για τον ίδιο συνεργασία με την Βρετανική κατασκοπευτική υπηρεσία, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα του δίνει αποδείξεις για ένα έγκλημα / συνωμοσία/ κάτι τέτοιο.