Οι ηθοποιοί του Game of Thrones πήραν μεγάλες αυξήσεις για να συμμετάσχουν σε 7η σεζόν της σειράς

Ο Snow παίρνει περισσότερα από την αδερφή του Arya και οι Lannisters είναι για πρώτη φορά ενωμένοι.
Οι ηθοποιοί του Game of Thrones πήραν μεγάλες αυξήσεις για να συμμετάσχουν σε 7η σεζόν της σειράς



Συμβαίνει αρκετές φορές. Όταν ξεκινάει μια σειρά υπάρχουν συγκεκριμένα συμβόλαια, που δένουν τους ηθοποιούς με την σειρά μέχρι μια σεζόν και κάποια στιγμή αρχίζουν οι επαναδιαπραγματεύσεις για περισσότερες σεζόν και μεγαλύτερες αμοιβές. Μπορεί να νομίζετε ότι το Game of Thrones διαφέρει σε πολλά από τις υπόλοιπες σειρές, αλλά σ’ αυτό είναι ακριβώς ίδια.

Πρόσφατα λοιπόν οι παραγωγοί διαπραγματεύτηκαν ξανά με τους ηθοποιούς, ώστε να εξαφασφαλίσουν την παρουσία τους μέχρι και την 7η σεζόν (όλοι είχαν υπογράψει μέχρι την 6η).  Μέρος δε της διαπραγμάτευσης ήταν αύξηση στις αμοιβές τους, η οποία ήρθε ανά κλίμακα.

Στην 1η κλίμακα είναι οι Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cercei Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster –Waldau (Jaime Lannister), οι οποίοι πήραν τεράστια αύξηση και μάλιστα διαπραγματεύτηκαν σαν ενότητα. Για τα λεφτά σχηματίζονται οι συμμαχίες.

Στην 2η κλίμακα ανήκουν οι αδερφές του Jon Snow, Arya και Sansa Stark, με μικρότερη αύξηση, αλλά όχι απαραίτητα και μικρότερη σημασία. Υπάρχει η πιθανότητα αυτό να σχετίζεται με την ηλικία τους και όχι με τον ρόλο τους.

Βέβαια τα ποσά δεν ανακοινώθηκαν ποτέ, αλλά ήδη γνωρίζαμε ότι η Cersei και ο Tyrion έβγαζαν $160,000 ανά επεισόδιο και το νέο ποσό είναι απίστευτα μεγαλύτερο.

Τώρα, θα αρχίσετε να κάνετε τις υποθέσεις σας, ότι αφού υπέγραψαν όλοι αυτοί για να μείνουν μέχρι την 7η σεζόν θα μείνουν και ζωντανοί. Θα θέλατε. Έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα ότι καμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο. Υπάρχει μόνο η ελπίδα…