Game Of Thrones: SPOILER ALERT: O Kit Harington ζητά συγνώμη από τους fan της σειράς για τα ψέματα που τους σέρβιρε τους τελευταίους μήνες!

H δήλωση του "Jon Snow", το μέλλον του (;) στη σειρά και ο λόγος που δεν πρέπει να διαβάσεις αυτό το κείμενο αν δεν έχεις δει το δεύτερο επεισόδιο του 6ου κύκλου.
Game Of Thrones: SPOILER ALERT: O Kit Harington ζητά συγνώμη από τους fan της σειράς  για τα ψέματα που τους σέρβιρε τους τελευταίους μήνες!



Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι μας. Αναστηθήκαμε από τη νύστα μας. Πετάξαμε τα τηλεκοντρόλ στον αέρα. Στείλαμε spoiler μηνύματα σε φίλους και γνωστούς. Ο Jon Snow άνoιξε τα μάτια του! Μην ήταν οφθαλμαπάτη; Μην ήταν κάποιο θαύμα της Εκκλησίας μας (έτσι λόγω ημερών); Μην το είδαμε στον ύπνο μας;

Όχι. Ο Jon Snow, ο πιο "πολυθρηνημένος" ήρωας της επικής σειράς, άνοιξε τα μάτια του. Και μίλησε στο Entertainment Weekly, ζητώντας "συγνώμη" που μας φλόμωσε στο ψέμα, ισχυριζόμενος τόσον καιρό πως ήταν νεκρός. Και μας τρέλανε. Και τον συγχωρήσαμε.

Στη ζωή (φαίνεται πως) τον επανέφερε η "μάγισσα" Melisandre, επιβεβαιώνοντας ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούσαν απο τους αισιόδοξους φαν της σειράς, ήδη απο πέρυσι το καλοκαίρι. Για του λόγου το αληθές, το δεύτερο επεισόδιο τελείωσε κάπως έτσι: 

Με μια βαθιά ανάσα του αναστημένου Jon. Αλλά για σένα που αμφιβάλλεις ακόμα... Ιδού. Κυκλοφόρησε και σχετικό εξώφυλλο (με την απολογία του Κit).

Δες εδώ τη δήλωσή του: http://bcove.me/w8vtsf7c

Btw, ρίξε μια ματιά και στις 11 καλύτερες στιγμές (μέχρι χθες) της σειράς.