Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ελένη Ψυχούλη και Γρηγόρη Βαλτινό

Συντονίσου στον ΣΚΑΪ στις 6 μ.μ
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ελένη Ψυχούλη και Γρηγόρη Βαλτινό



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (6 - 8 μ.μ.), για να φτιάξουμε λαχταριστά γλυκά, να κάνουμε γυμναστική και να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι και άλλα πολλά.

Δες αναλυτικά:

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Ελένη Ψυχούλη, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα και περιγράφει πως είναι η ζωή της τώρα που ζει σαν νομάς, που δεν έχει σπίτι και τρώει κάθε μέρα ελιές και παξιμάδια. 

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δηλώνει ότι μέσα του κρύβει μια «αλητεία» και μιλάει για την γυναίκα του, τα παιδιά του αλλά και για τα χρέη στην τράπεζα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μας φτιάχνει ένα λαχταριστό γλυκό που θα θέλεις να φτιάξεις και εσύ. Αμυγδαλωτό με κρέμα γιαούρτι. Οι σεφ του La Pasteria μας φτιάχνουν ένα λαχταριστό Italian Burger.

Κάνουμε γυμναστική με την active motion bar για να μπορέσουμε να φτιάξουμε το τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι. Κάνουμε πολλές βόλτες. Πηγαίνουμε στην οδό Αρχελάου για νύχια, κουτιά και όμορφα ρούχα. Πηγαίνουμε για μπάνιο στην θάλασσα με το καλύτερο κάμπριο αυτοκίνητο!

Μαθαίνουμε να συνδυάζουμε τις σαγιονάρες, την πιο hot τάση για φέτος το καλοκαίρι. Και  τέλος, μπαίνουμε στο στούντιο του Sfera 102,2 , συναντάμε την Ναταλία Γερμανού την ώρα της εκπομπής της και της κάνουμε τις πιο  αδιάκριτες ερωτήσεις!

Join Us γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!