Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Κώστα Σόμμερ και με διάσημες μανούλες που μιλάνε για τα παιδιά τους!

Συντονίσου στον ΣΚΑΪ στις 5 μ.μ
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Κώστα Σόμμερ και με διάσημες μανούλες που μιλάνε για τα παιδιά τους!



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (Εκτάκτως σήμερα 5 - 7 μ.μ.), για να δούμε τι λένε οι αγαπημένες μας celebrity μανούλες για τα παιδιά τους. Ανακαλύπτουμε τα πιο hot μαγιό του καλοκαιριού και άλλα πολλά.

Δες αναλυτικά:

Η μέρα είναι αφιερωμένη στις μαμάδες, γιατί γιορτάζουν! Kάνουμε μια αναδρομή στις καλεσμένες που κάθισαν, έως τώρα, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και θυμόμαστε τι είπαν για τα παιδιά τους.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Κώστα Σόμμερ.

Ο ηθοποιός μας αποκαλύπτει πως έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Prison Break και απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να έχει κάνει μπότοξ.  Επίσης μας εξομολογείται ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στον γάμο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μας μαγειρεύει μια δροσερή σαλάτα με μπέικον και ανθότυρο.  Ανανεώνουμε το καθιστικό μας εύκολα και οικονομικά, με κάδρα που μπορούμε να  φτιάξουμε μόνοι μας. Ανακαλύπτουμε ποιοι είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι κολλημένοι με τις μαμάδες τους. 

Βλέπουμε τα πιο hot μαγιό του καλοκαιριού, για να βγούμε στην παραλία πολύ εντυπωσιακές. Ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι και θέλουμε να έχουμε το τέλειο κορμί. Κάνουμε πιλάτες στην παραλία με μια μικρή μπάλα και εφαρμόζουμε κρυολιπόλυση για να απαλλαγούμε από τοπικό πάχος και τα ψωμάκια.

Πηγαίνουμε μια βόλτα στο Κολωνάκι με τον Λάκη Γαβαλά και μας φτιάχνει την διάθεση.
Και για το τέλος, βλέπουμε πολλά μωρά και πολλές μανούλες, γιατί είναι η μέρα της Μητέρας!

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!