Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Εύη Αδάμ, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Μαρία Σολωμού

Συντονίσου στις 6 μμ στον ΣΚΑΪ!
Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Εύη Αδάμ, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Μαρία Σολωμού



Αυτό το Σαββατοκύριακο καθόμαστε σπίτι, για να δούμε Join Us! Διότι θέλουμε να μάθουμε να μαγειρεύουμε εύκολα και γρήγορα νόστιμες συνταγές, να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν ξέραμε για τους αγαπημένους μας celebrity και άλλα πολλά.

Το Σάββατο, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Εύη Αδάμ. Το πανέμορφο μοντέλο δηλώνει πως είναι αυστηρή μαμά. Εξηγεί γιατί έχει μπλοκάρει τον Λάμπη Λιβιεράτο από το facebook και μας μιλάει για το νέο της πάθος, το skydiving.

O Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο βραβευμένος σεφ θυμάται το παιχνίδι που τον έκανε γνωστό, το Μaster Chef. Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μιλάει πια με τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος τα τατουάζ του.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ένα συγκλονιστικό κριθαράκι με θαλασσινά αλλά και μια σοκολατόπιτα με σοκολάτα γάλακτος. 

Μπήκαμε στα backstage της φωτογράφισης της Γωγώς Τσαμπά για το DownTown, όπου μας μίλησε για την ζωή της και για το πώς αισθάνεται όταν φωτογραφίζεται.

Ανακαλύπτουμε ποια είναι τα must have παπούτσια της σεζόν, που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών μας. Η Νίκη Κάρτσωνα μας δίνει συμβουλές ομορφιάς που μπορούμε να τις εφαρμόσουμε στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα.

Η Ιλιάδα Κλάγκου μας δείχνει βήμα βήμα πως πρέπει να βάζουμε σωστά το αντηλιακό, για να απολαμβάνουμε τον ήλιο και να προλαμβάνουμε τους κινδύνους που κρύβει.  

Συναντάμε τον γυναικολόγο αναπαραγωγής, Ευρυπίδη Μαντούδη, που μας μιλάει πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τη γονιμότητά μας και πώς γίνεται η κατάψυξη ωαρίων. Πάμε βόλτα στο Piree, στον πολυχώρο του Πειραιά που έχει γίνει the talk of the town.

Την Κυριακή, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός λέει ότι θυμώνει όταν γράφουν ότι είναι επιθετική. Μιλάει για τον γιο της, τον Πάνο Μουζουράκη και εξηγεί για ποιο λόγο εκνευρίστηκε όταν την ρώτησαν αν έχει κάνει πλαστική στο στήθος της. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας φτιάχνει ένα σπιτικό σουβλάκι κοτομπέικον. 

Ο γνωστός κινηματογραφιστής, Γιώργος Φρέντζος μας δίνει τα καλύτερα tips για το πως μπορούμε να τραβήξουμε το τέλειο βίντεο.

Γυμναζόμαστε με ειδικές ασκήσεις για να κάψουμε γρήγορα λίπος και  κάνουμε παθητική γυμναστική στο σπίτι για να φτιάξουμε άψογους κοιλιακούς. Όλα αυτά γιατί βρήκαμε τα τέλεια μαγιό της σεζόν και θέλουμε να τα φορέσουμε.

Δείχνουμε τις νέες τάσεις που επικρατούν, την περίοδο του καλοκαιριού, στο make up και τα νύχια μας. Κάνουμε τέλεια ενυδάτωση στο πρόσωπο και το σώμα μας μετά την παραλία, για να διατηρήσουμε το μαύρισμα.

Οργανώνουμε το εξοχικό μας για να το απολαμβάνουμε τα Σαββατοκύριακα, τώρα που καλοκαιριάζει. Πηγαίνουμε σε ένα event όπου οι καλύτερες κομμωτικές ομάδες προτείνουν τάσεις στα μαλλιά για να είμαστε στιλάτες αυτό το καλοκαίρι!

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!