Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Εύη Αδάμ και Δημήτρη Σκαρμούτσο

Συντονίσου στον ΣΚΑΪ στις 6 μμ
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Εύη Αδάμ και Δημήτρη Σκαρμούτσο



Τι θα κάνεις σήμερα απόγευμα Σαββάτου; Θα κάτσεις σπίτι και θα δεις Join Us! Διότι θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις εύκολα και γρήγορα νόστιμες συνταγές, να ανακαλύψεις πράγματα που δεν ήξερες για τους αγαπημένους σου celebrity και άλλα πολλά.

Πιο αναλυτικά:

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Εύη Αδάμ. Το πανέμορφο μοντέλο δηλώνει πως είναι αυστηρή μαμά. Εξηγεί γιατί έχει μπλοκάρει τον Λάμπη Λιβιεράτο από το facebook και μας μιλάει για το νέο της πάθος, το skydiving.

O Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο βραβευμένος σεφ θυμάται το παιχνίδι που τον έκανε γνωστό, το Μaster Chef. Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μιλάει πια με τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος τα τατουάζ του.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ένα συγκλονιστικό κριθαράκι με θαλασσινά αλλά και μια σοκολατόπιτα με σοκολάτα γάλακτος.

Μπήκαμε στα backstage της φωτογράφισης της Γωγώς Τσαμπά για το DownTown, όπου μας μίλησε για την ζωή της και για το πώς αισθάνεται όταν φωτογραφίζεται. 

Ανακαλύπτουμε ποια είναι τα must have παπούτσια της σεζόν, που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών μας.

Η Νίκη Κάρτσωνα μας δίνει συμβουλές ομορφιάς που μπορούμε να τις εφαρμόσουμε στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα. Η Ιλιάδα Κλάγκου μας δείχνει βήμα βήμα πως πρέπει να βάζουμε σωστά το αντηλιακό, για να απολαμβάνουμε τον ήλιο και να προλαμβάνουμε τους κινδύνους που κρύβει.  

Συναντάμε τον γυναικολόγο αναπαραγωγής, Ευριπίδη Μαντούδη, που μας μιλάει πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τη γονιμότητά μας και πώς γίνεται η κατάψυξη ωαρίων. Πάμε βόλτα στο Piree, στον πολυχώρο του Πειραιά που έχει γίνει the talk of the town.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!