X-Factor: Mήπως το πρώτο live μάς έδειξε τον νικητή;

Βγάλαμε την τετράδα.Και (φυσικά) είναι και ο Ίαν Στρατής μέσα.
X-Factor: Mήπως το πρώτο live μάς έδειξε τον νικητή;



To λοιπόν. Το ομολογώ χωρίς φόβο και πάθος. Το Χ-Factor είναι η τηλεοπτική μου εμμονή (μετά το Game of Thrones). Γιατί κακά τα ψέματα, δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο (από καλλιτεχνικής απόψεως τουλάχιστον). Παρασκευή βράδυ με ένα μπολ σαλάτα ρόκα αγκαλιά και στοιχήματα να πέφτουν στο τραπέζι, τύφλα να 'χει η Γιουροβίζιον (για την οποία τελευταία φορά μαζευτήκαμε τότε με την Παπαρίζου;).
 


Τελοσπάντων, αφού ξεπεράσαμε το Ray-Ban του Σάκηηηηη και την ατυχή ατάκα περί "καταλύματος" που πέταξε στον Αλέξανδρο Πιτσάνη, αφού σταματήσαμε να ασχολούμαστε με το μουστάκι της Νωαίνας και την διαρκή αναπαραγωγή της θρυλικής ατάκας του Μεμά στις Θαλασσιές τις Χάντρες "Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις", αφού "πάθαμε" με το σώμα της Αραβανή, συμπαθήσαμε (επιτέλους) το κοινό και βρήκαμε τον νέο Παντελή Παντελίδη (ναι το σκέφτηκες κι εσύ όταν είδες τον Πιλάτο στη σκηνή), ακούσαμε ομολογουμένως φωνάρες και ζήσαμε κι ένα "όχι ρε γαμώτο" με μια-δυο αποχωρήσεις.

Στο τέλος όμως επιλέχθηκε η χρυσή τετράδα της βραδιάς και έχει ως εξής:

Ίαν Στρατής, με τον μικρότερο συντελεστή αφού είναι παμψηφεί το απόλυτο φαβορί. Και ωραίο αγόρι και ιδιαίτερο στιλάκι και εκτόπισμα (πάντα ήθελα να το πω αυτό) και ροκ ψυχή. Έχει όλο, μα όλο το πακέτο.
(Δες εδώ ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town).

Νωαίνα, για τη μουστάκα της, τη φωνάρα της, τις πειραγμένες μουσικές της. Γιατί, ό,τι ερμηνεύει, το κάνει δικό της. Είτε είναι Βαμβακάρης είτε είναι Νina Simone. Douze points!  

Xριστιάννα Μπούνια γιατί δεν είναι απλώς μια ακόμα καλή φωνή. Είναι μια πιτσιρίκα 18 χρονών που ξέρει να παίζει επτά όργανα και να κερδίζει τον κόσμο με τη στάση της απέναντι σε αυτό που έχει αναλάβει να ερμηνεύσει, και όχι με κορώνες (που ok βαρεθήκαμε και λίγο). Καθηλωτική.

Stereo Soul ή αλλιώς Τhe Voices. Aδιαμφισβήτητα φωνάρες. Και πολύ το ήθελα αυτό το duo μιας και δεν έχουμε κανένα. 

Δες εδώ ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης της κάθε συντάκτριας του #followme και εδώ τι φόρεσε το fashion icon -τι να λέμε τώρα, Τάμτα (και ρεπορτάζ αγοράς για να αντιγράψεις το look)!