Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Μαρία Σολωμού

Συντονίσου στον ΣΚΑΪ στις 6 μμ
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Μαρία Σολωμού



Τι θα κάνεις σήμερα απόγευμα Κυριακής; Θα κάτσεις σπίτι και θα δεις Join Us! Διότι θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις εύκολα και γρήγορα νόστιμες συνταγές, να ανακαλύψεις πράγματα που δεν ήξερες για τους αγαπημένους σου celebrity και άλλα πολλά.

Πιο αναλυτικά:

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός λέει ότι θυμώνει όταν γράφουν ότι είναι επιθετική. Μιλάει για τον γιο της, τον Πάνο Μουζουράκη και εξηγεί για ποιο λόγο εκνευρίστηκε όταν την ρώτησαν αν έχει κάνει πλαστική στο στήθος της.

Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας φτιάχνει ένα σπιτικό σουβλάκι κοτομπέικον.

Ο γνωστός κινηματογραφιστής, Γιώργος Φρέντζος μας δίνει τα καλύτερα tips για το πως μπορούμε να τραβήξουμε το τέλειο βίντεο.

Γυμναζόμαστε με ειδικές ασκήσεις για να κάψουμε γρήγορα λίπος και  κάνουμε παθητική γυμναστική στο σπίτι για να φτιάξουμε άψογους κοιλιακούς. Όλα αυτά γιατί βρήκαμε τα τέλεια μαγιό της σεζόν και θέλουμε να τα φορέσουμε.

Δείχνουμε τις νέες τάσεις που επικρατούν, την περίοδο του καλοκαιριού, στο make up και τα νύχια μας. Κάνουμε τέλεια ενυδάτωση στο πρόσωπο και το σώμα μας μετά την παραλία, για να διατηρήσουμε το μαύρισμα.

Οργανώνουμε το εξοχικό μας για να το απολαμβάνουμε τα Σαββατοκύριακα, τώρα που καλοκαιριάζει. Πηγαίνουμε σε ένα event όπου οι καλύτερες κομμωτικές ομάδες προτείνουν τάσεις στα μαλλιά για να είμαστε στιλάτες αυτό το καλοκαίρι!

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

56_Trailer(video) from join us on Vimeo.