Χ-Factor: Οι συντάκτριες του #followme δοκιμάζουν τους παίκτες του Χ-Factor σε κόντρα ρόλους

Πώς θα σου φαινόταν αν ο Πιλάτος τραγουδούσε Black Keys και ο Ίαν, Γιάννη Πουλόπουλο;
Χ-Factor: Οι συντάκτριες του #followme δοκιμάζουν τους παίκτες του Χ-Factor σε κόντρα ρόλους



Το φετινό Χ-Factor αν έχει σίγουρα κάτι, αυτό είναι σίγουρα παίκτες με ταλέντο. Ή μάλλον παίκτες με ταυτότητα. Ο καθένας τους έχει δώσει το δικό του στίγμα και πάντα πάνω - κάτω περιμένεις τι θα ακούσεις. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις, υπάρχει μόνο θαυμασμός.

Λίγες ώρες πριν το δεύτερο live, κάναμε κάποιες σουρεάλ σκέψεις. Πώς θα ήταν να βλέπαμε τον Πιλάτο να τραγουδάει Black Keys και τον Ίαν, Γιάννη Πουλόπουλο; Έτσι η καθεμιά διάλεξε από έναν παίκτη με χαρακτηριστικό ρεπερτόριο και τον "άλλαξε".

Βάλια Ζαμπάρα
Θέλω να δω τον Πιλάτο να τραγουδάει Little Black Submarines, τζαμάροντας με total black look (μαύρο τζιν, μαύρο πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και μαύρο Old Skool Vans).

Tόνια Παπαμιχαλοπούλου
Ο Ίαν να τραγουδήσει το καινούριο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού "Tα κατάφερες". Να δούμε ποιο από τα δύο όμορφα αγόρια θα το πει καλύτερα!

Γιάννα Κορρέ
Δεν γίνεται η Τόνια να "πιάνει" συνέχεια τον Ίαν. Γι' αυτό θα επιλέξω κι εγώ ένα κομμάτι γι' αυτόν: "Σπάω τα ρολόγια" του Τριαντάφυλλου. Μη σου πω στο remix του Κώστα Δόξα, που είναι πιο μπιτάτο.

Κατερίνα Σκουρλή
Oι "Αυτή & Αυτοί" πρέπει να πουν κάτι διαφορετικό νομίζω. Γι' αυτό κρατάω τη ζωντάνια τους και τους δίνω από One, τo "Μωρό Μου". Ακριβώς επειδή έχουν χιούμορ, θα το απογειώσουν.

Τζωρτζίνα Πέννα
Θέλω η Xριστιάννα Μπούνια να τραγουδήσει "Reggaeton" από Ελένη Φουρέιρα. Αυτό κι αν είναι κόντρα - ρόλος!

Νάνσυ Φαφούτη
Ας μας πει ο Αλέξανδρος Πιτσάνης, Justin Bieber. Ένα αισθαντικό. Το "Love Yourself" για παράδειγμα.

Mήπως βέβαια, το πρώτο live μάς έδειξε τον νικητή και τζάμπα ψαχνόμαστε; Δες εδώ την τετράδα μας.

Tags: