Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Bίκυ Χατζηβασιλείου και Ευθύμη Ζησάκη

Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Bίκυ Χατζηβασιλείου και Ευθύμη Ζησάκη



Τι θα κάνεις σήμερα απόγευμα Σαββάτου; Θα κάτσεις σπίτι και θα δεις Join Us! Διότι θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις εύκολα και γρήγορα νόστιμες συνταγές, να ανακαλύψεις πράγματα που δεν ήξερες για τους αγαπημένους σου celebrity και άλλα πολλά.

Πιο αναλυτικά:
Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια περιγράφει τους λόγους που αρέσει τόσο πολύ η εκπομπή της και γιατί αυτό την συγκινεί. Δηλώνει πως τρώει σοκολατάκια κάθε μέρα και εξηγεί γιατί βαρέθηκε να ακούει σχόλια για την εικόνα της.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Ευθύμη Ζησάκη. Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί παράτησε την ιατρική, θυμάται ιστορίες από την εποχή που ήταν τσολιάς στα ανάκτορα και μιλάει για σχέσεις και οικογένεια.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει συγκλονιστικό κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι.

Αναλύουμε το κομψό στιλ της Diane Kruger.  Φτιάχνουμε μοναδικό στιλ με χειροποίητα, ξύλινα αξεσουάρ.

Γυμναζόμαστε με callisthenics, μια προπόνηση εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα για ένα όμορφο και δυνατό σώμα. Βρήκαμε τον τρόπο να ανακτήσουμε την χαμένη μας νεότητα και λάμψη. Γεμίζουμε τις ρυτίδες στο σπίτι με θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ένεση ή να πάμε στον δερματολόγο.

Διακοσμούμε το μπαλκόνι μας για να περνάμε τέλεια τις καλοκαιρινές βραδιές.  Μαθαίνουμε να κάνουμε τα μαγικά πλάνα που βλέπουμε στο σινεμά. Αυτά που γίνονται με το drone και την action camera.

Προστατεύουμε την ευαίσθητη επιδερμίδα μας από τον ήλιο και αντιμετωπίζουμε τις δρωτσίλες που έρχονται το καλοκαίρι στο δέρμα του μωρού μας.

Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!