X- Factor: Στο δεύτερο live o Ίαν Στρατής έπαθε Ρουβά, ο Ρουβάς έπαθε σαρδάμ και ο Θεοφάνους βρήκε τον παλιό κακό του εαυτό

Kαι οι "Αυτήκι Αυτοί" και οι Ν.Μ.Α. αποχώρησαν. Κάπως έτσι, ο Θοδωρής Μαραντίνηςέμεινε με μοναχοπαίδια τους Stereo Soul.
X- Factor: Στο δεύτερο live o Ίαν Στρατής έπαθε Ρουβά, ο Ρουβάς έπαθε σαρδάμ και ο Θεοφάνους βρήκε τον παλιό κακό του εαυτό



Kι ότι έλεγα Παρασκευή βράδυ να κατέβω στο Τρανζίστορ να πιω τις ποτούλες μου, που λέει κι η φιλενάδα η Ελίζα, τελικά το πρόγραμμα είχε πάλι X-Factor. Ευτυχώς που φεύγουν δυο-δυο, τρεις- τρεις οι παίκτες, γιατί με βλέπω να ξεκαλοκαιριάζω μπροστά στην τηλεόραση.

Είναι βλέπεις που έχουν όλοι (σχεδόν όλοι τελοσπάντων) οι συμμετέχοντες τόσο ενδιαφέρον, που παρότι το show κρατάει το τετραωράκι του, δεν βαριέσαι λεπτό. Κι αν την προηγούμενη φορά βγάλαμε νικητήρια τετράδα, τώρα μάλλον έχουμε νικητήρια... μονάδα. Να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας; Αφού μέσα σου το ξέρεις κι εσύ πως αν ο ήλιος δεν πάψει να λάμπει τα καλοκαίρια, αν τα τριαντάφυλλα δεν σταματήσουν να μοσχοβολάνε, αν καμιά δεκαπενταριά ανάδρομοι Ερμήδες δεν μαζευτούν πάνω από το κεφάλι του, νικητής θα είναι ο Ίαν Στράτης.

Παρότι στο δεύτερο live "έπαθε" λίγο Ρουβά, εκεί στο "σταθείτε όλοι στα πόδια σας" με  την χαρακτηριστική "Σακική" προφορά, και την τρεχάλα επί σκηνής, πάλι σε στιλ Σάκη, παρά Robbie (μιας και τραγουδούσε το Let Me Entertain You, καλή ιδέα θα ήταν να "κλέψει" κάτι κι από εκείνον), τα κορίτσια ξελυσσάξανε. Είναι βλέπεις ότι αυτός ο τρελιάρης ή δήθεν τρελιάρης (θα δείξει), αλλά σίγουρος για τον εαυτό του τύπος, ξέρει ότι το 'χει και λίγο- πολύ μάς παίζει στα δάχτυλα.

Κατά τα άλλα, μου σηκώθηκε για ακόμα μια φορά η τρίχα με την απόλυτη έκπληξη του παιχνιδιού, Χριστιάννα Μπουνια, που έσκισε ακροβατώντας ανάμεσα σε άριες και ACDC (παρότι κλεμμένη η ιδέα, η εκτέλεση ήταν άψογη), με τη λατρεία μου τη μουστακαλού Νωαίνα, που τραγούδησε για μια "Μωβ Βροχή" ενός Πρίγκιπα και έκανε ένα δάκρυ μου να κυλήσει, αλλα και οι Stereo Soul που δεν είναι δυνατό να υποθέσεις τι θα μπορούσαν να κάνουν μελλοντικά στην Ελλάδα, αλλά είναι τέτοιες φωνάρες που θα ήταν κατάφωρη αδικία να φύγουν.

Στις καλές εντυπώσεις της βραδιάς, η Πέγκυ Ζήνα που κατάλαβε ότι κρατάει έναν "Παντελίδη" στα χέρια της και έδωσε στον Πιλάτο ένα δικό του τραγούδι (μη λυσσάξεις, είναι ίδιου ύφος, όχι ίδιος) και ο Θεοφάνους που θυμήθηκε τον παλιό κακό του εαυτό και την είπε απροκάλυπτα στην Τάμτα που πειραματίζεται και ρισκάρει (όπως είπε και η ίδια πολλές φορές) για την επιλογή του τραγουδιού της Χριστίνας, την οποία έσωσε τελευταία στιγμή από την αποχώρηση, η κριτική επιτροπή.

(Tάμτα VS Θεοφάνους)

 

Με τούτα και με εκείνα, Τάμτα, Θεοφάνους και Ζήνα, την έβγαλαν καθαρή, παίρνοντας μαζί τους όλη την ομάδα τους, ενώ ο καημένος Θοδωρής έμεινε μόνο με τους Stereo Soul,  αφού το κοινό δεν κράτησε τις Ν.Μ.Α. (που λογικά αύριο θα έχουν διαλυθεί) και η κριτική επιτροπή "Aυτή και Αυτούς". Καθόλη τη διάρκεια της ο Σάκης ήταν λες και έφαγε ένα πιάτο σαρδάμ, αλλά το "στραπαστράπτον" χαμόγελο μετά από κάθε πρόταση, μάς θύμισε την κλισέ ατάκα ότι "ένα χαμόγελο όλα τα νικάει".  Ειδικά ένα ακαταμάχητο σαν του Sakiiiiissss. 

Αυτά. Την άλλη Παρασκευή μάλλον μέσα θα μείνω πάλι. Κι ο Ίαν θα είναι ακόμα εκεί.   

Δες εδώ τι φόρεσε η super star Τάμτα στο 2ο live και εδώ τις προτάσεις μας στους παίκτες για το επόμενο live.