Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Aθηνά Οικονομάκου, Μπέτυ Μαγγίρα και Δάκη

Συντονίσου στις 6 μμ στον ΣΚΑΪ!
Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Aθηνά Οικονομάκου, Μπέτυ Μαγγίρα και Δάκη



Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάτσουμε σπίτι, για να δούμε Join Us! Διότι θέλουμε να μάθουμε να φτιάχνουμε λαχταριστές συνταγές, να κάνουμε μια mini απόδραση στο Ναύπλιο, να μάθουμε πράγματα που δεν ξέραμε για τους αγαπημένους μας celebrities και άλλα πολλά.

Πιο αναλυτικά:

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου:
Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθονται τρεις γυναίκες που αγαπήσαμε πολύ. Η Αθηνά Οικονομάκου που αποκαλύπτει πώς διατηρεί το υπέροχο κορμί της, η Κατερίνα Λέχου η οποία περιγράφει τις ανασφάλειές της και η Άντζελα Γκερέκου που μας εξηγεί τι γεύση της άφησε η πολιτική και πώς είναι ο γάμος της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Δάκη. Ο τραγουδιστής θυμάται την εποχή που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και έμεινε για πάντα. Εξηγεί γιατί έχει να κάνει δεσμό πολλά χρόνια , πώς ξόδεψε μια περιουσία στα ρούχα και πώς «ανακάλυψε» τον Σάκη Ρουβά.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ένα γρήγορο γλυκό, που χρειάζεται μόνο 5 λεπτά. Σοκολάτα και μπισκότο με φουντούκι. Αυτό το κρατάμε για επιδόρπιο γιατί πριν τρώμε Bruschetta Mista, ένα τέλειο πιάτο φτιαγμένο από τους ίδιους τους σεφ, από το καλύτερο ιταλικό.

Διαλέγουμε προϊόντα με εκχυλίσματα βιολογικής καλλιέργειας για να περιποιηθούμε το δέρμα και τα μαλλιά μας. Γιατί μας κάνουν πολύ καλό.

Το ολόσωμο μαγιό είναι της μόδας! Εμείς βρήκαμε τους 4 καλύτερους συνδυασμούς για να βγούμε πολύ στιλάτες στην παραλία.

Η Ιλιάδα Κλάγκου φτιάχνει το τέλειο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, στον κομμωτή που εμπιστεύεται.

Ο Λευτέρης Λαμπράκης ανοίγει το αρχείο του και μας βλέπουμε ένα τρομερά ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Ασπρόμαυρες ταινίες που γυρίστηκαν σαν έγχρωμες και σπάνιες έγχρωμες σκηνές σε ασπρόμαυρες ταινίες. 

Στο JoinUs μας αρέσει να χαμογελάμε! Γι’ αυτό η Άννα, η Σουζάνα, ο Παύλος, η Γιάννα και η Αννούσα βρίσκουν τρόπους για να έχουν το πιο λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο.

Την Κυριακή, 5 Ιουνίου:
Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθονται τρεις υπέροχες γυναίκες. Η Μπέττυ Μαγγίρα που αποκαλύπτει πώς κρατάς το πάθος στον γάμο μετά από 13 χρόνια, Σοφία Βόσσου που εξηγεί πώς έχασε τα πολλά κιλά και τέλος η Φωτεινή Βελεσιώτου με την υπέροχη φωνή, η οποία  περιγράφει την νέα της ζωή! Τώρα που δεν της αρέσει η δημοσιότητα, δεν πάει στο καμαρίνι της και ονειρεύεται να γυρίσει πίσω στην αγροτική ζωή.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος γνωρίζει το φαινόμενο  Μιχάλη Σεΐτη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που έχασε το πόδι του σε τροχαίο το 2013 χρόνια δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα, πώς ένιωσε όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι έχασε το πόδι του και πώς ονειρεύεται τη ζωή του από εδώ και πέρα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια δροσερή φρουτοσαλάτα για να τρώμε στη βεράντα τα βράδια.

Πηγαίνουμε εκδρομή στο Ναύπλιο με το καλύτερο αυτοκίνητο και περνάμε μια συγκλονιστική μέρα.

Η Νάνσυ, η Μυρτώ και η Άννα βρίσκουν κοσμήματα με πέτρες που συμβολίζουν τον χαρακτήρα τους και όσα αγαπούν.

Η Θάλεια Γιαννακοπούλου συναντάει τον colour expert, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος έχει μια μαγική λύση. Μας δείχνει τον τρόπο να καλύψουμε τις λευκές ρίζες στο λεπτό. Ένα μαγικό τρικ για τις μέρες που δε έχουμε προλάβει να πάμε στο κομμωτήριο αλλά θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και όμορφες.

Αναλύουμε το boho στιλ της Vanessa Hudgens και φτιάχνουμε 4 σέξι συνδυασμούς για το denim σορτς.

Αγαπάμε τα παπούτσια και βλέπουμε τα must have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας φέτος το καλοκαίρι.

H Αννούσα Μελά αναλαμβάνει να βρει το ιδανικό look για τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού. Βλέπουμε βήμα βήμα τι ταιριάζει στην καθεμία, γιατί κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή.

Ρωτάμε τον ειδικό και αποφασίσαμε να παίρνουμε προβιοτικά για να έχουμε μια καλή υγεία ενώ η γυναικολόγος, Όλγα Μπίκου εξηγεί τι πρέπει να προσέχουμε το καλοκαίρι, όσον αφορά την ατομική μας υγιεινή.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!