Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη και Φίλιππο Πλιάτσικα

Συντονίσου στις 6 μμ στον ΣΚΑΪ!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία  με Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη και Φίλιππο Πλιάτσικα



Aυτή την Κυριακή, αφού πάμε για μπάνιο στη θάλασσα, θα γυρίσουμε και θα βάλουμε ΣΚΑΪ αμέσως για να δούμε το αγαπημένο μας Join Us! Γιατί θέλουμε να μάθουμε να φτιάχνουμε λαχταριστές συνταγές, να αποκτήσουμε extreme εμπειρίες, να μάθουμε πράγματα που δεν ξέραμε για τους αγαπημένους μας celebrities και άλλα πολλά. 

Πιο αναλυτικά: 
Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθονται δύο υπέροχες γυναίκες. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξηγεί πώς η μητρότητα άλλαξε εντελώς τη ζωή της. Μιλάει για τους γιους της, την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και αποκαλύπτει πώς διατηρεί αυτό το υπέροχο κορμί . Η Μαίρη Συνατσάκη εξηγεί γιατί άρχισε την ψυχοθεραπεία από τα 19 της αλλά και πώς αντιμετώπισε τις κρίσεις πανικού και τις ανασφάλειές της. 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θυμάται την πρώτη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ, όταν από κάτω είχε μόνο 7 άτομα. Εξηγεί γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό του έντεχνο καλλιτέχνη. Δηλώνει ότι θα συνεργαζόταν με έναν λαϊκό τραγουδιστή και εξηγεί πώς καταφέρνει να προφυλάσσει τόσο καλά την προσωπική του ζωή.

Βρίσκουμε αντηλιακά με την υφή που θέλουμε και παίρνουμε από το φαρμακείο τα απαραίτητα για να προλάβουμε τα «ατυχήματα» του καλοκαιριού. Μόνο έτσι δεν θα χαλάσουμε τις διακοπές μας ούτε ένα λεπτό.

 Πηγαίνουμε στη Μύκονο. Κάνουμε βόλτες, μπάνια και τρώμε τέλειο φαγητό στο νησί των ανέμων. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμα μπιφτέκια κοτόπουλο και λίγο αργότερα μας γλυκαίνει με ένα παγωμένο κέικ.

Μαθαίνουμε όλες τις εξελίξεις στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο ειδικός γυναικολόγος Γιώργος Ξυδιάς μας ενημερώνει για το πώς θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα υπογονιμότητας και γιατί είναι καλό να κάνουμε κατάψυξη ωαρίων.

Εμείς, τα κορίτσια του JoinUs ανταλλάσσουμε δώρα. Βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με πετράδια που συμβολίζουν όσα αγαπάμε. Γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Βρίσκουμε τη θεραπεία μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Ο διατροφολόγος Ιωσήφ Αλεξανδρίδης μας συμβουλεύει: Ποια συστατικά δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή μας για να είμαστε υγιείς και να αισθανόμαστε ευεξία.

Είναι η τελευταία μας εκπομπή. Γι’ αυτό και αγαπημένες γυναίκες μιλούν για το καλοκαίρι και τις ιδανικές διακοπές και στο μυαλό μας έρχονται πολύ ωραίες εικόνες, ακρογιαλιές, ηλιοβασιλέματα και μυρωδιές.

Η ομάδα του JoinUs σας εύχεται καλό καλοκαίρι!
JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!