Τη μέρα που η Brooke Shields έγλειψε τα δάχτυλα του Joey, ο Andre Agassi έσπασε όλα του τα έπαθλα

Η ιστορία πίσω από μία αγαπημένη σκηνή της σειράς Φιλαράκια.
Τη μέρα που η Brooke Shields έγλειψε τα δάχτυλα του Joey, ο Andre Agassi έσπασε όλα του τα έπαθλα



Θυμάσαι τη σκηνή από τα Φιλαράκια όπου η Erica, η παθιασμένη stalker του Joey, του ζήτησε να του…γλείψει τα δάχτυλα; Πώς να μην τη θυμάσαι, αφού έχεις δει ίσα με 20 φορές το κάθε επεισόδιο.

Δεν θα ξέρεις όμως ότι η συγκεκριμένη σκηνή προκάλεσε την οργή του Andre Agassi του αθλητή τένις και τότε φίλου της Brooke Shields σε σημείο που κατέστρεψε όλα τα έπαθλά του. Μέχρι και το κύπελλο που σήκωσε στο τουρνουά του Γουίμπλεντον!

Το περιστατικό που έγινε το 1995 διηγήθηκε η ηθοποιός στο νέο της βιβλίο There Was A Little Girl: The Real Story of Mother and Me και έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Εκείνη τη μέρα, λοιπόν, ο Agassi που την είχε συνοδέψει στα γυρίσματα, παρακολουθούσε το κορίτσι του που θα συμμετείχε στο επεισόδιο ως guest star.

Ο αθλητής και μετέπειτα σύζυγός της, μόλις είδε τη σκηνή, έφυγε από το πλατό, μπήκε τσαντισμένος στο αμάξι του και οδήγησε από το Λος Άντζελες μέχρι το σπίτι του στο Λας Βέγκας. Όταν έφτασε, έσπασε ένα προς ένα τα βραβεία που είχε κερδίσει.  Και φυσικά, του πήρε τρία χρόνια για να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσε.

Όπως είχε πει η Brooke Shields, εκείνος υποστήριζε ότι η συγκεκριμένη σκηνή τον έκανε να δείχνει «βλάκας».

Η ηθοποιός βέβαια, δεν πτοήθηκε από τη συμπεριφορά του και δύο χρόνια μετά πήγε και τον παντρεύτηκε, αν και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.  

Όμως, το λάθος που έκανε το κατάλαβε μία μέρα μετά το γάμο. «Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη . Απλά, κουνούσα το κεφάλι μου σαν κάποιος να μου είχε βάλει ταινία στο στόμα. Ξαφνικά, ξύπνησα. Ήξερα ότι είχα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Δεν ήθελα να είμαι παντρεμένη. Ήθελα να ντυθώ νύφη αλλά δεν έπρεπε να παντρευτώ» γράφει στο βιβλίο της.

Αργότερα, όταν ο Αgassi κατέρρευσε και της εξομολογήθηκε ότι στην αρχή της σχέσης τους ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, εκείνη τότε συνειδητοποίησε ότι η κοινή τους ζωή δεν βασιζόταν στην ειλικρίνια και την αλήθεια.

Η 49χρονη ηθοποιός αργότερα έκανε σχέσεις με τον John Travolta, τον Liam Neeson και τον JFK Jr. και  ξαναπαντρεύτηκε το 2001 με τον τηλεοπτικό συγγραφέα Chris Henchy. Μαζί έχουν δύο κόρες, την 10χρονη Rowan και την 7χρονη Grier.  

14 χρόνια μετά τον χωρισμό τους η Shields αποκάλυψε ότι ο αθλητής της είπε ότι ήταν τυχεροί που δεν έκαναν παιδιά.

Το βιβλίο της θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου.