Αυτή είναι η κοπέλα που θα υποδυθεί την Aaliyah

Η Alexandra Shipp εξηγεί πως παραλίγο να μην πάρει τον ρόλο για την ταινία του Lifetime
Αυτή είναι η κοπέλα που θα υποδυθεί την Aaliyah



Το ότι το καλωδιακό δίκτυο Lifetime ετοιμάζει ταινία για την Aaliyah, την r’n’b τραγουδίστρια που πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα, το γνωρίζαμε. Για όσους δεν το έχουν ξανακούσει, το Lifetime συνηθίζει να βγάζει τηλεοπτικές ταινίες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα και πάντα με κεντρικό χαρακτήρα μια γυναίκα.

Το ότι η ταινία αντιμετώπιζε προβλήματα με τους ηθοποιούς επίσης το γνωρίζαμε. Στην αρχή είχε ακουστεί το όνομα της Zendaya (νεαρή τραγουδίστρια του Disney Channel), αλλά οι fans της Aaliyah ξεσηκώθηκαν, γιατί το δέρμα της Zendaya δεν ήταν αρκετά σκούρο για τον ρόλο. Ύστερα ακούστηκαν αρνητικά σχόλια για την Chattrisse Dolabaille, η οποία κλήθηκε να υποδυθεί την Missy Elliot και καμία σχέση δεν έχουν οι δυο τους.  Τέλος, η οικογένεια της Aaliyah δήλωσε ότι είναι κατά της ταινίας και ανάγκασε τους παραγωγούς να δηλώσουν από την μεριά τους ότι θα γυρίσουν την ταινία με κάθε καλή πρόθεση.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν είναι και παράλογο που στην αρχή η Alexandra Shipp σκεφτόταν να αρνηθεί τον ρόλο. «Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι έχω τα νεύρα για κάτι τέτοιο. Δεν στέκομαι στις αντιδράσεις, αλλά υπάρχουν και ήθελα να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να τις αντιμετωπίσω». H Shipp είναι μια αρκετά νέα ηθοποιός, με ελάχιστες ταινίες στο βιογραφικό της, αλλά όσοι έχουν δει σκηνές από την ταινία, ισχυρίζονται ότι είναι καταπληκτική.