Είναι το Marco Polo του Netflix το νέο Game of Thrones;

Το πρώτο trailer για την σειρά πάντως υπόσχεται επικές καταστάσεις
Είναι το Marco Polo του Netflix το νέο Game of Thrones;



Αν ένα πράγμα έχω καταλάβει τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχουν ελάχιστες unisex σειρές, δηλαδή σειρές που να πωρώνουν και τα δυο φύλα. Αναμφισβήτητα το πρώτο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από το Game of Thrones. Γιατί; Πιθανόν επειδή συνδυάζει την φαντασία και την περιπέτεια, με ερωτικές σκηνές, σκάνδαλα, συνομωσίες και πισόπλατα μαχαιρώματα.

Το δεύτερο που έχω παρατηρήσει είναι πως όλα τα καλωδιακά δίκτυα της Αμερικής προσπαθούν να βρουν το επόμενο Game of Thrones. Το προσπάθησε το History με τους Vikings, το παλεύει το Starz με το Black Sails (το οποίο είναι απίστευτα διασκεδαστικό παρεμπιπτόντως) και τώρα το προσπαθεί και το Netflix με την νέα του σειρά Marco Polo.

Και μόνο η περιγραφή είναι αρκετή για να μας πείσει ότι ακολουθεί την GOT συνταγή: «σ’ έναν κόσμο γεμάτο απληστία, προδοσία και σεξ, το Marco Polo ακολουθεί τις περιπέτειες του εξερευνητή στην αυλή του Kublai Khan στην Κίνα του 13ου αιώνα». Κι αν δεν αρκεί αυτό, το trailer αποδεικνύει όλα αυτά.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου για να το διαπιστώσουμε, αλλά σας θυμίζω ότι το καλό είναι πως το Netflix κυκλοφορεί όλα τα επεισόδια της σεζόν ταυτόχρονα.