Τι θα γινόταν αν η δημιουργός του Scandal έγραφε όλες τις σειρές;

Δείτε πως θα μετατρεπόταν το Game of Thrones αν το έγραφε η Shonda Rhimes. Σας προκαλώ
Τι θα γινόταν αν η δημιουργός του Scandal έγραφε όλες τις σειρές;



Θυμάστε που σας έλεγα ότι η Shonda Rhimes είναι η ισχυρότερη γυναίκα στην αμερικανική τηλεόραση και ότι έχει ολόκληρη ημέρα προγράμματος αφιερωμένη σ’ εκείνη (κάθε Πέμπτη παίζουν 3 σειρές της, Grey’s Anatomy, Scandal, How To Get Away With Murder); Προφανώς αυτή η εξέλιξη δεν απασχολεί μόνο εμένα, αλλά και τον σκιτσογράφο Louie Chin, ο οποίος μας έδειξε τι θα συνέβαινε αν η Rhimes αναλάμβανε μερικέ από τις αγαπημένες μας σειρές.

Για παράδειγμα, μια πιθανή εξέλιξη στο Girls θα ήταν να θυμώσει τόσο πολύ η Marnie που να σκοτώσει τον θυρωρό ενός κτηρίου πετώντας τις γόβες στιλέτο της από το ασανσέρ. Φυσικά, κάποιος θα έπρεπε να καθαρίσει, οπότε θα καλούσε την Hannah, η οποία προφανώς γυμνή θα φρόντιζε να εξαφανιστεί το πτώμα και τα στοιχεία. Η αστυνομία ποτέ δεν θα ερευνούσε το έγκλημα και γιατί να το κάνει άλλωστε;

Το Mad Men δεν θα ήταν η πιο ρατσιστική και μισογυνιστική σειρά στην τηλεόραση, αλλά θα έκανε την Dawn Chambers, την γραμματέα του Don Draper partner στην εταιρία, θα την αγαπούσαν όλοι και θα θαύμαζαν την ίδια και το σώμα της. Επίσης η Megan Draper δεν θα ήταν η γυναίκα του Don, αλλά η ερωμένη του και γι’ αυτό οι θεατές, αλλά και οι σεναριογράφοι θα ενδιαφέρονταν πολύ περισσότερο γι’ αυτήν.

Κι εσείς που νομίζατε ότι η Lady Crawley χώνει παντού την μύτη της; Όχι, δεν είναι κουτσομπόλα, αλλά σχεδόν ντετέκτιβ που κάθε εβδομάδα ερευνά κι ένα διαφορετικό έγκλημα.

To Game of Thrones αλλάζει και από βίαιο και βάναυσο, γίνεται συνομωτικό μεν, αλλά πιο scandalous. Η Margaery που έχει παντρευτεί πια τον Tommen, θυσιάζει τις δικές της φιλοδοξίες, για να στηρίξει τον βασιλιά. Επιπλέον οι σεναριογράφοι χρησιμοποιούν γεγονότα από την πραγματική ζωή, για να δώσουν άλλη πνοή στην σειρά και έτσι βλέπουμε τον Tommen να μπλέκει επειδή έστειλε σκίτσο του πέους του σε διάφορες γυναίκες.

Τι λέτε; Ποια στοιχεία από το Scandal, το Grey’s και το How to Get Away With Murder βρίσκεται πιο κοντά στις σειρές σας;