Jimmy Fallon vs Jimmy Kimmel: ποιος έχει το πιο αστείο section στην εκπομπή του;

Lip Sync Battle ή Celebrities Read Mean Tweets;
Jimmy Fallon vs Jimmy Kimmel: ποιος έχει το πιο αστείο section στην εκπομπή του;



Είναι κρίμα που δεν βλέπουμε τα αμερικανικά talk show, όπως κάνουμε με τις σειρές. Και ειδικά τα show των Jimmy Kimmel και Jimmy Fallon. Οι δυο τους, σε αντίπαλα δίκτυα, έχουν τις πιο επιτυχημένες εκπομπές μετά τις 11 το βράδυ. Κι έχουν επίσης δυο στιγμές στις εκπομπές τους που γίνονται viral και τα videos τους κυκλοφορούν σε όλα τα social media.

Αρκετούς μήνες, αν όχι χρόνια, από την πρώτη στιγμή που τα είδα κι ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα δυο μου αρέσει περισσότερο.

Το ένα, από τον Kimmel βάζει τους celebrities να διαβάζουν κακά tweets που έχουν γραφτεί για τους ίδιους. Το τελευταίο μόνο video, περιλαμβάνει τους Gwyneth Paltrow, Lisa Kudrow (την αγαπώ!), τον Chris Pratt και πολλούς άλλους να γελάνε, στεναχωριούνται, βρίζουν, αναρωτιόνται για όσα γράφονται γι’ αυτούς. 

Από την άλλη μεριά, ο Fallon βάζει τους καλεσμένους του να κάνουν lip syncing και να τραγουδούν γνωστά κομμάτια εναντίον του. Ξεκίνησε από τον κωμικό Stephen Merchant και μάλιστα έχει τέτοια επιτυχία που οι Fallon, Merchant και John Krasinski θα το κάνουν και εκπομπή. Απλά αν γίνεται να πάρουν και τον Paul Rudd και την Emma Stone μαζί τους...

Νιώθω ότι όταν μπει στο παιχνίδι και ο Stephen Colbert τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.