Είναι επίσημο: η Rachel McAdams στην δεύτερη σεζόν του True Detective

Και ο Taylor Kitch ανακοινώνεται από το HBO
Είναι επίσημο: η Rachel McAdams στην δεύτερη σεζόν του True Detective



Νομίζω κάπου εδώ πρέπει να τελειώνουν τα νέα για το cast του True Detective, αφού με επίσημες ανακοινώσεις επιβεβαιώθηκαν όλες οι φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό για τους ηθοποιούς. Η Rachel McAdams θα είναι μια από τους True Detectives και θα υποδυθεί την Ani Bezzerides, μια ντετέκτιβ με ασυμβίβαστη ηθική που συγκρούεται με τους συναδέλφους της και το σύστημα. Ένας από τους κυρίους με τους οποίους θα συγκρουστεί βέβαια δεν είναι άλλος από τον Colin Farrell, που πιο βρώμικος ντετέκτιβ δεν θα μπορούσε να είναι.

Ο δε Taylor Kitsch υποδύεται έναν βετεράνο, που εργάζεται ως αστυνομικός για την California Highway Patrol, που βρίσκεται μπλεγμένος σ’ ένα σκάνδαλο που ποτέ δεν συνέβη. Οπότε η νέα σεζόν έχει 3 ντετέκτιβς, ο ένας εκ των οποίων πολύ βρώμικος, οι άλλοι δυο προβληματικοί με τον δικό τους τρόπο.

Για να είμαι ειλικρινής, η McAdams και ο Kitsch φτιάχνουν πολύ το cast των Farrell και Vince Vaughn, αλλά σύμφωνα με αρκετούς συντελεστές η 2η σεζόν θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα.