To finale του The Walking Dead είναι τόσο συγκλονιστικό που έκανε τον Daryl να κλαίει

Για την ακρίβεια τον ηθοποιό Norman Reedus που υποδύεται τον Daryl, λίγο πριν μπει στα γυρίσματα.
To finale του The Walking Dead είναι τόσο συγκλονιστικό που έκανε τον Daryl να κλαίει



Κι αναρωτιόμουν ποιος θα πεθάνει στο finale του The Walking Dead αυτήν την Κυριακή και αν θα πεθάνει κάποιος. Η σειρά κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα για την 5η σεζόν, με το επεισόδιο της Κυριακής να είναι το τελευταίο για το 2014 και να επιστρέφει στις 8 Φεβρουαρίου του 2015.

Συνήθως στα fall finale πεθαίνει κόσμος και κοσμάκης. Θυμίζω τι έγινε πέρσι, με την μάχη στην φυλακή και τον Κυβερνήτη να σκοτώνει έναν από τους πιο αγαπημένους μας χαρακτήρες. Φέτος τα πράγματα είναι πάλι περίεργα, αφού η Beth και η Carol βρίσκονται κλεισμένες σ’ ένα νοσοκομείο και η υπόλοιπη ομάδα ετοιμάζεται να τις σώσει.

Αυτός δε που έχει τα μεγαλύτερα κίνητρα είναι ο Daryl, αφού οι δυο τους είναι οι χαρακτήρες με τους οποίους έχει συνδεθεί περισσότερο στο παρελθόν.

«Είναι έτοιμος να κάψει το κτήριο», λέει ο Norman Reedus θυμίζοντας ότι ο κόσμος έχει αλλάξει τόσο πολύ, που αναγκάζεσαι να σταματήσεις με κάθε τρόπο εκείνους που σε απειλούν για να επιβιώσεις.

Το θέμα είναι ότι μας τρόμαξε ο ίδιος, αφού δήλωσε ότι το finale είναι τόσο συνταρακτικό που έπρεπε να εκτονώσει έντοντα συναισθήματα πριν βρεθεί μπροστά στην κάμερα. «Κάθισα πάνω σ’ ένα κουτί με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια μου για μια ώρα. Δεν ήθελα να δακρύσω στην σκηνή, ήθελα να φαίνεται ότι έχω εξαντλήσει κάθε δάκρυ στο σώμα μου μέχρι εκείνη τη στιγμή, οπότε κάθισα εκεί και έκλαιγα, έκλαιγα, έκλαιγα...».

Καθόλου δεν μας ηρεμεί. Μα καθόλου όμως.