Αυτός είναι ο νέος Rick της spin-off σειράς του The Walking Dead

Τίτλο δεν έχει ακόμα, αλλά έχει πρωταγωνιστή. Woo-hoo
Αυτός είναι ο νέος Rick της spin-off σειράς του The Walking Dead



Όχι που δεν θα έκαναν νέα σειρά με θέμα την ιστορία του The Walking Dead και την αποκάλυψη –ζόμπι. Ύστερα από την τεράστια επιτυχία της σειράς και δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα και ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, η απόφαση ήταν εύκολη. Οι παραγωγοί και συντελεστές του TWD ετοιμάζουν μια άτιτλη ακόμα σειρά, η οποία θα τοποθετηθεί στον ίδιο κόσμο με του Rick και του Daryl, αλλά σε διαφορετικό σημείο.

Σκοπός προφανώς είναι να καλύψουν το τεράστιο κενό που δημιουργείται ανάμεσα στον Μάρτιο που τελειώνει η σεζόν και τον Οκτώβρη που ξεκινάει η επόμενη κι αφήστε να σας λένε για τους  fans και τις ιστορίες που έχουν να πουν.

Πάντως από το casting και την περιγραφή του κεντρικού χαρακτήρα, μου φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν από διαφορετική οπτική, απ’ ό,τι έκαναν με τον Rick. Σε αντίθεση με τον σερίφη, ο νέος χαρακτήρας είναι ένα διαζευγμένος καθηγητής που έχει ως κίνητρο να είναι δίκαιος με όλους. Ο ηθοποιός Cliff Curtis (όποιος έχει Missing τον θυμάται καλά) θα πάρει το lead και περιμένουμε να μάθουμε τους υπόλοιπους ρόλους.

Τι λέτε; Rick ή όπως λένε αυτόν τον κύριο;