Οι συντάκτριες του #FollowMe δείχνουν την αγάπη τους στα σέξι τηλεοπτικά αγόρια

Ψηφίζουμε το πιο hot αγόρι της χρονιάς.
Οι συντάκτριες του #FollowMe δείχνουν την αγάπη τους στα σέξι τηλεοπτικά αγόρια



Οι ξένες τηλεοπτικές σειρές είναι η τελευταία μας εμμονή και όσο πιο πολύ κρυώνει ο καιρός τόσο προτιμούμε το τρίπτυχο κουβέρτα – σοκολατα – ξένη σειρά από την ορθοστασία και την κάπνα στα μπαρ.

Δολοπλοκίες, έρωτες, μυστήριο και σέξι αγόρια μάς έχουν πάρει το μυαλό και μας κρατάνε ξάγρυπνες κι ας πρέπει να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα από το χάραμα (η δική μου υπερβολή για τις 9 που ξυπνάω). Όταν, λοιπόν, είδαμε τον διαγωνισμό του Fox Life για τους σέξι πρωταγωνιστές των σειρών του στην Ελλάδα, δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχες εδώ στο #FollowMe. Κι επειδή θέλουμε να δώσουμε και την απάντησή μας στην fashion editor Αθηνά Κουτρομάνου, που έδωσε τη δική της βαθμολογία σε όλα τα αγόρια, είπαμε να δείξουμε λίγη αγάπη και να ψηφίσουμε αυτό που εμείς θεωρούμε ως το πιο hot αγόρι της χρονιάς.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Για χάρη του κειμένου ψήφισε πάλι και η Αθηνά

Prince Charming – Once Upon A Time «Γιατί θα με σώζει πάντα ό,τι και να κάνω. Έχει μεγάλη προίκα και δείχνει σέξι ακόμη και με δερμάτινο κολάν. Αλλά αν μπορούσα να διαλέξω εγώ, θα επέλεγα τον Evan Peters από το American Horror Story γιατί μπορεί να έχει δολοφονήσει τόσο κόσμο, αλλά κατά βάθος είναι μία μεγάλη ψυχή. Κι έχει μπούκλες. Και οι μπούκλες είναι σέξι».

Νάνσυ Φαφούτη

Daniel Grayson – Revenge «Γιατί έχει σπίτι στα Χάμπτονς με θέα τη θάλασσα και είναι μέτοχος σε εταιρία με γυναικεία περιοδικά και θα με κάνει διευθύντρια. Α! Και θα παίρνω ρεπό όποτε θέλω (αυτό ήταν σπόντα)».

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου

Derek Shepherd M.D. - Grey's Anatomy «Τον επιλέγω για να του βάλω τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Τόσα έκανε στη Meredith. Lol».

Δανάη Γεωργαντά

Alex Karev – Gray’s Anatomy «Λατρεύω τον Justin Chambers ή αλλιώς Alex Karev γιατί πάντα έχει νεύρα με όλους και είναι γκρινιάρης, όπως εγώ δηλαδή! Θα ήμασταν το τέλειο ζευγάρι»!

Ας ψηφίσω κι εγώ

Derek Derek Shepherd M.D. - Grey's Anatomy «Η λατρεία μου για τον Dr. Mark Sloan είναι γνωστή (είμαι έτοιμη να δεχτώ τα σχόλια της TV Maniac Ευτυχίας Μισαηλίδου), αλλά αφού το τέλος του στη σειρά έμελλε να είναι άδοξο, αναγκάζομαι να ψηφίσω τον Mc Dreamy».

Υ.Γ. Η Κατερίνα Ιωακείμ κάνει εμπάργκο γιατί δεν έχει μπει ο Nolan (Ross) του Revenge. «Έχει την πιο σέξι φωνή που έχουμε ακούσει ποτέ σε σειρά», είπε για τον Gabriel Mann.

Τι περιμένεις; Ψήφισε κι εσύ στον σέξι διαγωνισμό #MisterFoxLife