Οι Maleficent, Cruela de Vil και Ursula έρχονται στην τηλεόραση

Να είναι καλά το Once Upon a Time και τα παραμύθια του
Οι Maleficent, Cruela de Vil και Ursula έρχονται στην τηλεόραση



Η αμερικανική τηλεοπτική σεζόν του φθινοπώρου μόλις τέλειωσε και μακράν το καλύτερο νέο ήταν αυτό του προχθεσινού επεισοδίου του Once Upon a Time (αν και η νέα σεζόν του Homeland εξακολουθεί και κατέχει μεγάλη θέση στην καρδιά μου). Αν δεν έχετε δει την 4η σεζόν του Once Upon a Time ακόμα, να σας πω ότι η ιστορία του Frozen τέλειωσε, ήταν σχετικά καλή και έκανε πολλούς να θέλουν να μείνει η Anna στην σειρά (είδατε, κανένα spoiler δεν κάνω σήμερα).

Αλλά το τέλος της ιστορίας έφερε την αρχή της επόμενης και την επίσημη παρουσίαση των τριων μαγισσών, Maleficent, Cruela de Vil και Ursula. Τι; Μα η Cruela δεν είναι μάγισσα. Ε, στον κόσμο του Storybrooke είναι. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ενώνει τις δυνάμεις της με τις άλλες δυο και τον Rumplestiltskin για να βρουν τον συγγραφέα του βιβλίου του Henry.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εδώ ένας ενθουσιασμός επικρατεί το λιγότερο. Κι αυτό γιατί το OUAT όχι μόνο έχει καταφέρει να δημιουργήσει την δική του μυθολογία, αλλά, επειδή παίρνει τις ιστορίες με τις οποίες μεγαλώσαμε και τις πειράζει πιο πολύ κι από όσο έκανε η ίδια η Walt Disney.

Απλά, να κάνουμε υπομονή χρειάζεται, γιατί το Once επιστρέφει τον Μάρτιο.