10 φορές που τα ζευγάρια της τηλεόρασης μου έσπασαν την καρδιά μέσα στο 2014

Αυτές είναι οι πιο γλυκές (ή εκνευριστικές) στιγμές για τους έρωτες της τηλεόρασης
10 φορές που τα ζευγάρια της τηλεόρασης μου έσπασαν την καρδιά μέσα στο 2014



Νομίζω είναι η ώρα να κάνω μια μετάφραση της τηλεοπτικής γλώσσας. Ship σημαίνει ένα ζευγάρι ή κατά φαντασία ζευγάρι ή ζευγάρι στο φούρνο (που ετοιμάζεται δηλαδή), το οποίο υποστηρίζουν οι fans μιας σειράς. Τις περισσότερες φορές οι shippers βγάζουν ονόματα για τα ζευγάρια. Μην νομίζετε ότι οι Brangelina βγήκαν από τους δημοσιογράφους. 

Και τώρα, αυτές είναι οι δικές μου αγαπημένες στιγμές του 2014 για τα ζευγάρια της τηλεόρασης. Εκτός απο spoilers, η συνέχεια μπορεί και να σας εκνευρίσει.

Η απόλυτη φαντασίωση της Olivia Pope – Scandal

Αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο επιμένει η Olivia Pope στον Πρόεδρο Fitz (βρίσκω την ευρύτερη περιοχή γύρω από τα μάτια του ιδιαίτερα ανατριχιαστική και καθόλου sexy), καταλαβαίνω το δίλημμα.Υπερκατάσκοπος ή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ; Πως να διαλέξεις; Γι’ αυτό και τα μεγάλα μυαλά πίσω από το Scandal αποφάσισαν να δώσουν στην Liv μια φαντασίωση όπου έχει και τους δυο. Γιατί να παραπονεθείς;

#DelenaRainKiss – The Vampire Diaries

Δεν βλέπω καν Vampire Diaires και παρόλα αυτά η καρδιά μου σκίρτησε στην συγκεκριμένη σκηνή. Όχι για το ζευγάρι, αλλά για τους fans. Έναν χρόνο πριν οι fans του ζευγαριού Damon (Ian Somerhalder) και Elena (Nina Dobrev) = Delena  έκαναν μόδα το hashtag #DelenaRainKiss . Κατά την διάρκεια της 6ης σεζόν, όταν οι σεναριογράφοι θέλησαν να γυρίσουν μια εμπνευσμένη σκηνή για το ζευγάρι, αποφάσισαν να ικανοποιήσουν τους fans και να τους δώσουν αυτό ακριβώς που ήθελαν.

Οι ShAmy φιλιούνται στο τρένο – The Big Bang Theory

Ειλικρινά, όπου και να διαδραματιζόταν η σκηνή, το γεγονός ότι ο Sheldon οικειοθελώς φίλησε την Amy είναι μακράν η πιο γλυκιά σκηνή της τηλεόρασης για το 2014. Το ότι το έκανε πάνω στο αγαπημένο του τρένο, μπορεί και να τον κάνει τον καλύτερο σύντροφο των τελευταίων χρόνων. Αν εξαιρέσεις την έλλειψη σεξ.

Η Jessica και ο Hoyt τα ξαναβρίσκουν – True Blood

Είναι τουλάχιστον παρήγορο το ότι στο απαράδεκτο finale του True Blood, ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια κατέληξε μαζί. Παρά το γεγονός ότι ο Hoyt δεν είχε καμία ανάμνηση από την Jessica, εκείνη κατάφερε να τον κάνει να την ερωτευτεί από την αρχή.

Το φιλί των Olicity – Arrow

Ο Superhero ερωτεύεται την geeky συνεργάτη του και συνηδειτηοποιεί ότι δεν μπορεί ποτέ να είναι μαζί της, επειδή θα την βάλει σε κίνδυνο. Αυτή είναι η βασική ιστορία του απόλυτου ship του Arrow και οι δημιουργοί φροντίζουν να μας δίνουν ψυχουλάκια από δω κι από εκεί. Έτσι έκαναν και στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν και τους είδαμε επιτέλους να φιλιούνται. Το τι έγινε μετά βέβαια, κάνει απλά την σειρά καλύτερη.

Ο γάμος των Caskett – Castle

Όποιος έχει δει Castle από την 1η σεζον θυμάται ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η χημεία του Castle με την Beckett. Το ότι κατάφεραν επιτέλους να παντρευτούν ύστερα από 7 χρόνια κι έναν παραλίγο γάμο. Ακόμα και τα φτηνά CGI στην πολύ κακή green screen δεν κατάφεραν να μου το καταστρέψουν.

Brittana & Quick – Glee

H 5η σεζόν του Glee ήταν κακιά, πολύ κακιά (τουλάχιστον ήταν καλύτερη από την 4η σεζόν), αλλά στο 100ο επεισόδιο φρόντισε να επανασυνδέσει δυο από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς. Την Santana με την Brittany και τον Puck με την Quinn. Εκτός από το γεγονός ότι η σκηνή ήταν πολύ γλυκιά και μόνο το γεγονός ότι δυο high school sweethearts θέλουν να μείνουν για πάντα μαζί κάνει την σκληρή και κυνική καρδιά μου να αναπηδά.

Όλοι – Grey’s Anatomy

Ήταν μια κακή χρονιά για τα ζευγάρια του Grey’s Anatomy. Απ’ όπου και να το δεις. Η Cristina  έφυγε και αποχαιρέτησε για τα καλά τον Owen, αλλά πήγε στην κλινική του Burg. Η Meredith και ο Derek δεν έχουν σταματήσει να μαλλώνουν για το ποιανού η δουλειά έχει μεγαλύτερη σημασία. Η Callie και η Arizona αποφάσισαν μετά από χρόνια να χωρίσουν, γιατί όπως τα μισά ζευγάρια στον κόσμο δεν μιλούσαν ποτέ για τα προβλήματα τους. Για να μην μιλήσω καν για το τι συνέβη στην April και τον  Jackson στο τελευταίο επεισόδιο του 2014 που είδαμε.

Η Carrie βλέπει τον Brody – Homeland

Να θυμηθώ να βάλω στο Homeland τον τίτλο της σειράς με την μεγαλύτερη βελτίωση για το 2014. Η καταπληκτική 4η σεζόν είχε ένα δωράκι για τους φανατικούς. Σε μια στιγμή απόλυτης αδυναμίας η Carrie βλέπει τον Brody, ναι τον πολύ νεκρό Brody και την βοηθάει να βρει τις δυνάμεις της.

Κάθε φορά που ο Harvey δεν βουτάει την Donna – Suits

Ρώτα με τώρα ποιο είναι το αγαπημένο μου μη-ζευγάρι στην αμερικανική τηλεόραση και θα σου πω τον Harvey και την Donna. Είναι εμφανές ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και έχουμε δει πως ξεκίνησε η σχέση τους και όλους τους χαρακτήρες να ρίχνουν σπόντες για το πως ο Harvey πεθαίνει για εκείνη. Και τέλος πάντων, γιατί δεν την βούτηξε στην 4η σεζόν να της πει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της να τελειώνουμε;