Το ατυχές tweet του House of Cards ύστερα από τραγωδία στο μετρό της Washington

Μια γυναίκα πέθανε την Δευτέρα και 84 άνθρωποι βρέθηκαν στο νοσοκομείο
Το ατυχές tweet του House of Cards ύστερα από 	τραγωδία στο μετρό της Washington



Το κακό με το Twitter, πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα social media, είναι η ίδια του η φύση. Το micro-blogging. Όλοι αρέσκονται στο να λένε την γνώμη τους και πολλές φορές δεν σκέφτονται τις συνέπειες. Αλλά όταν αυτό συμβαίνει από επίσημους λογαριασμούς, τους οποίους υποτίθεται χειρίζονται επαγγελματίες, σε κάνει να αναρωτιέσαι.

Κάπως έτσι συνέβη και με τον λογαριασμό του House of Cards την Δευτέρα, μ’ ένα tweet που εξαφανίστηκε αμέσως από προσώπου γης.  Καπνός γέμισε τον σταθμό του  L’ Enfant Plaza Metro στην Washington, με αποτέλεσμα να πεθάνει μια γυναίκα και 84 τραυματίες να βρεθούν στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά το House of Cards tweetαρε αναφερόμενο στην πλοκή της σειράς ( - SPOILERS - όλοι όσοι έχουν δει τον 2ο κύκλο, θυμούνται τον σοκαριστικό θάνατο του 1ου επεισόδιου στο μετρό, όπου ένας χαρακτήρας  σπρώχνει έναν άλλο μπροστά από τον συρμό). Το tweet έλεγε: “Θεωρήστε την πολιτεία καθαρή” και συνοδευόταν από μια εικόνα ψεύτικης εφημερίδας με τίτλο «τραγωδία στο μετρό».

Εννοείται ότι αρκετοί χρήστες κατηγόρησαν την σειρά για το timing του tweet, με αποτέλεσμα να σβηστεί λίγο αργότερα. Και οι συμμετέχοντες ντρέπονται τόσο πολύ, που δεν έχουν δεχτεί καν να κάνουν δηλώσεις γι’ αυτό. They did it again. Oops.