Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Woody Allen ετοιμάζει την πρώτη του σειρά

Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πως δέχτηκε να το κάνει αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την επιλογή του οσκαρικού σκηνοθέτη!
Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Woody Allen ετοιμάζει την πρώτη του σειρά



Ενώ μόλις έχει προέλθει από μια μεγάλη νίκη στις Χρυσές Σφαίρες, όπου κέρδισε δυο βραβεία για την σειρά Transparent, το internet streaming Amazon ανακοίνωσε ότι έκλεισε συμφωνία με τον Woody Allen για να γράψει και να σκηνοθετήσει την πρώτη του σειρά. Δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω προς το παρόν, παρά μόνο ότι τα επεισόδια θα είναι μισάωρα και ότι εκεί στην Amazon είναι όλοι ενθουσιασμένοι. Φαντάζομαι ότι στην άλλη μεριά στο Netflix θα σκέφτονται πως να ανταποδώσουν την «χαρά».

Ο ίδιος ο Woody Allen δήλωσε ότι δεν ξέρει καν πως βρέθηκε να το κάνει αυτό, ενώ είπε ότι δεν έχει ιδέες ακόμα και πιστεύει ότι θα το μετανιώσουν στην Amazon. Κάτι μου λέει πως όχι, αλλά φοβάμαι πως θα το μετανιώσουν αρκετοί άλλοι. Κάτι με τον David Fincher και το House of Cards, κάτι με τις μισές σειρές της καλωδιακής τηλεόρασης, κάτι τώρα με τον Allen, μου φαίνεται ότι υπάρχει μια συνειδητή απόφαση να «πειράξουν» τις τηλεοπτικές σειρές και να τις μετατρέψουν σε ένα αμφίβιο ανάμεσα σε σειρές και ταινίες. Κάτι που αρέσει πολύ στα βραβεία, αλλά μάλλον θα υπάρχουν  για Big Bang Theories και Scandals και CSIs και Grey’s Anatomies, γιατί τέτοιου είδους σειρές ξέρουν πολύ καλά πως να κάνουν τον θεατή να επιστρέφει για το επόμενο επεισόδιο.