Bradley Cooper, Amy Poehler, Paul Rudd σε σειρά του Netflix

Το cast του Wet Hot American Summer είναι ακόμα μεγαλύτερο
Bradley Cooper, Amy Poehler, Paul Rudd σε σειρά του Netflix



Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δημιουργοί, που έκλεισαν συμφωνία με το Netflix για μια mini σειρά βασισμένη στην αρχική ταινία, κατάφεραν να φέρουν ολόκληρο το original cast πίσω. Το Wet Hot American Summer του 2001 είναι μια από τις πιο επικές και cult ταινίες κατασκήνωσης στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου και ξεκίνησε (ή βοήθησε) την καριέρα αρκετών γνωστών ονομάτων. Οι Brandley Cooper, Amy Poehler (luv u) και Paul Rudd ανάμεσα τους.

Γι’ αυτό και όταν μάθαμε ότι η ταινία θα αναβιώσει για 8 επεισόδια στο Netflix, δεν θεωρήσαμε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν όλοι. Και με το όλοι, εννοούμε τον Brandley Cooper, γιατί η Poehler έχει την τηλεόραση σαν στο σπίτι της και ο Rudd δεν κολάει πουθενά. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι και ο Cooper ξεκίνησε από το τηλεοπτικό Alias.

Κι όμως συνέβη. Όλοι οι αρχικοί ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Elizabeth Banks,  θα εμφανιστούν στην σειρά και στο cast θα προστεθούν και άλλοι γνωστοί μας, όπως ο αδικοχαμένος Will Gardner / Josh Charles από το The Good Wife και η Jayma Mays από το Glee.

Ας το πούμε άλλη μια φορά, γιατί το έχω ανάγκη. Κάποτε όλοι έτρεχαν να φύγουν από την τηλεόραση και τις σειρές, τώρα όλοι ψάχνουν μια ευκαιρία να επιστρέψουν.