Γιατί ευθύνεται η Gillian Anderson που αποχωρεί η Kalinda από το The Good Wife;

Ένα φιλί των δυο τους και η Archie Panjabi αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά που την ανέδειξε
Γιατί ευθύνεται η Gillian Anderson που αποχωρεί η Kalinda από το The Good Wife;



Δυο πράγματα κυριαρχούν τις σκέψεις μου. 1ον δεν θέλω με τίποτα να αποδεχτώ ότι φεύγει η Kalinda από το The Good Wife στο τέλος αυτής της σεζόν. Η αποχώρηση του Will έκανε την σειρά πραγματικά καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Η αποχώρηση της Kalinda μου φαίνεται ότι θα δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό και θα εξαφανιστεί ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς. Και ξέρω πολύ καλά, ότι είναι η αγαπημένη πολλών στο The Good Wife.

2ον, αυτή η Gillian Anderson πρέπει να φιλάει πολύ άσχημα για να προκαλέσει τέτοιο σοκ στην Panjabi. Οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονται σε μια από τις καλύτερες σειρές που μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό το διάστημα, το The Fall του BBC America. (Στο ίδιο The Fall που ο Jamie Dorman του Fifty Shades Of Grey υποδύεται έναν μανιακό δολοφόνο.) Κάποια στιγμή λοιπόν ο ρόλος της Anderson απαιτεί να φιλήσει τον χαρακτήρα της Panjabi και να την εκπλήξει με αυτό. Στα γυρίσματα όμως ο σκηνοθέτης ζήτησε από την Panjabi να συγκρατηθεί και να μην την φιλήσει πίσω, δεδομένου ότι δεν το περίμενε και τότε συνειδητοποίησε ότι ο χαρακτήρας της Kalinda την έχει επηρεάσει τόσο πολύ που εμφανίζεται και σε άλλους ρόλους.

Αυτό συμβαίνει βέβαια σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά όταν μια σειρά κρατάει χρόνια. Ποιος θα ξεχάσει την Jennifer Aniston που κουβαλούσε την Rachel στις πρώτες της ταινίες; Αλλά θα προτιμούσα να το έλυνε κάπως διαφορετικά το ζήτημα. 

Βέβαια, υπάρχουν και οι φήμες που θέλουν την Panjabi ενοχλημένη, γιατί στις τελευταίες σεζόν ο χαρακτήρας της έχει υποβιβαστεί και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δική της πλοκή και μάλιστα πολλοί λένε ότι η σχέση της με την πρωταγωνίστρια και παραγωγό, Julianna Marguiles είναι τόσο τεταμένες, που αν παρατηρήσετε έχουν είτε ελάχιστες σκηνές μαζί, είτε ελάχιστη διάδραση.