Δεν θα το πιστέψεις: Φιλενάδες της τηλεόρασης που στην πραγματικότητα μισιούνται!

Αυτά είναι μερικά από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των cast της τηλεόρασης
Δεν θα το πιστέψεις: Φιλενάδες της τηλεόρασης που στην πραγματικότητα μισιούνται!



Εδώ και μερικές εβδομάδες βλέπω την τελευταία σεζόν του Glee. (Ναι, βλέπω Glee, ας μην το συζητήσουμε τώρα). Και θα έλεγα ότι το απολαμβάνω, αλλά μου λείπει η Santana, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς κυρίως λόγω των ατελείωτων σαρκαστικών σχολείων της και της bitchοσύνης της που δεν έχει όριο. Ο λόγος που δεν παίζει σε κάθε επεισόδιο είναι η διαμάχη της Naya Rivera με την πρωταγωνίστρια Lea Michele.

Κάπως έτσι οδηγήθηκα σ’ αυτό το θέμα. Γιατί με πληγώνει να μαθαίνω ότι οι αγαπημένοι χαρακτήρες των σειρών δεν είναι και τόσο αγαπημένοι στην πραγματικότητα. Θέλω να πω, τι έχετε να χωρίσετε επιτέλους;

Taylor Momsen vs Leighton Meester – Gossip Girl

Όχι ότι η Blair Waldorf ήταν αγαπημένη με οποιονδήποτε από το Gossip Girl, αλλά ήλπιζες ότι δεν θα είναι τόσο τραγική και στην πραγματική της ζωή. Η Taylor Momsen το πήρε προσωπικά όταν η σειρά χρησιμοποίησε δυο τραγούδια της Meester και ένα δικό της και ξεκίνησε κόντρα με την τελευταία.

David Duchovny vs Gillian Anderson  - The X-Files

Δεν το περιμένατε αυτό; Κι όμως οι δυο ηθοποιοί είχαν αναπτύξει σχέση αγάπης και μίσους, αλλά κατάφεραν παρόλα αυτά να συνεργαστούν για αρκετά χρόνια. Η Anderson πολλές φορές ανέφερε ότι λάτρευαν ο ένας τον άλλον, μέχρι να δουλέψουν για κάποιες ώρες μαζί, όπου και ξεκινούσε το μίσος.

Sarah Jessica Parker vs Kim Cattrall – Sex and the City

Ωωωω το ξέρετε αυτό. Η Carrie Bradshaw μπορεί να ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς, αλλά η Samantha Jones ήταν το πιο διασκεδαστικό σημείο της. Και η Cattrall  το ήξερε πολύ καλά αυτό και καθόλου δεν της καθόταν που έπαιρνε λιγότερα χρήματα από την SJP. Η διαμάχη τους ήταν τόσο μεγάλη που οι φήμες λένε ότι στην 2η ταινία Sex and the City, δεν μιλούσαν καν. Best friends my...

Patrick Dempsey vs Isaiah Washington – Grey’s Anatomy

McDreamy στην σειρά, McDreamy και στην ζωή ο Patrick Dempsey. Τα πρώτα χρόνια της σειράς οι δυο ηθοποιοί όχι απλά μάλωσαν, αλλά αντάλλαξαν γροθιές, υποτίθεται εξαιτίας μια διαφωνίας για την σειρά. Αργότερα μαθεύτηκε ότι ο Washington αποκάλεσε τον ομοφυλόφιλο T.R. Knight, αδερφή, ενώ μάλωνε με τον Dempsey.

Shannen Doherty vs Jennie Garth vs Alyssa Milano vs the World  - Beverly Hills, 90210 & Charmed

Δηλαδή, η Shannen Doherty….Και πότε δεν μάλωσε με τους συμπρωταγωνιστές της; Η μεγάλη της αντιζηλία ήταν με την πολύ κολλητή της Kelly, a.k.a. Jennie Garth, γιατί στο τέλος μπορεί να υπάρχει μόνο μια. Οι καβγάδες τους ήταν τόσο μεγάλοι και συχνοί που λένε ότι έφτασαν μέχρι και στο ξύλο, πραγματικό ξύλο. Μπορεί με την αδερφή της στις Μάγισσες, Alyssa Milano να μην βιαιοπράγησε, αλλά τσακώθηκαν αρκετά για να αποχωρήσει και από αυτήν την σειρά η Doherty. Η δε Milano δήλωσε αργότερα σε συνέντευξη της ότι η σειρά ήταν σαν να έχεις επιστρέψει στο Λύκειο.

Marcia Cross vs Teri Hatcher – Desperate Housewives

Αυτό μάλλον πονάει περισσότερο από κάθε άλλο καβγά, γιατί απλά λατρεύω και τις δυο. Για πολύ καιρό οι παραγωγοί έλεγαν ότι καμία από τις Νοικοκυρές δεν θα έχει προτεραιότητα και όλες θα έχουν τον ίδιο χρόνο και δημοσιότητα. Σε μια φωτογράφηση για το Vanity Fair όμως η Cross αποχώρησε, η Hatcher στρώθηκε στο κέντρο, η Cross άρχισε να φωνάζει και η Hatcher να κλαίει. Τα οποία σαν αντίδραση ταιριάζου τόσο πολύ στην Suzan και την Bree.

Naya Rivera vs Lea Michele – Glee

Από την στιγμή που η σειρά έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων 6 χρόνων, οι φήμες για την αντιζηλία των δυο ηθοποιών έδιναν κι έπαιρναν. Κάθε λίγο όλο και κάποιος θα μας υπενθύμιζε ότι η Michele είναι ακριβώς όπως η Rachel, diva εν αναμονή και έτοιμη για μάχη και η Rivera ακριβώς όπως η Santana, ξέρετε, η κοπέλα που δηλώνει με άνεση ακριβώς τι πιστεύει για τους άλλους. Βέβαια απόδειξη δεν υπήρξε καμία, μέχρι πέρσι. Κάποιοι λένε ότι η Lea Michele αποχώρησε ξαφνικά από ένα γύρισμα, έκανε όλους τους συντελεστές να περιμένουν και εν εξάλλω η Rivera άρχισε να τα βάζει με τους παραγωγούς. Η άλλη μεριά λέει ότι μετά τον χωρισμό της από τον Big Sean, η Rivera άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και να δημιουργεί σκηνές με τους συνεργάτες της. Πάντως, όποια και να είναι η αλήθεια, η Nivera δεν εμφανίστηκε στο finale της σεζόν και δεν σταμάτησε να δουλεύει τον καινούριο σύντροφο της Michele, ο οποίος μάλλον δούλευε ως συνοδός.

 

Betty White vs Bea Arthur – Golden Girls

Τα χρυσά κορίτσια δεν ήταν και τόσο χρυσά. Η σχέση των δυο ήταν περίεργη στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η White πιστεύει ακόμα και τώρα ότι η αισιοδοξία της έκανε την Arthur να την μισεί, αλλά πολλοί λένε ότι η τελευταία ζήλευε την White επειδή κέρδισε την πρώτη υποψηφιότητα Emmy για την σειρά.

 

Bruce Willis vs Cybill Shepherd – Moonlighting

Αυτός, αυτή και οι διαμάχες. Μπορεί η χημεία τους να ήταν αναμφισβήτητη, αλλά στην πραγματικότητα ο ένας δεν άντεχε τον άλλο. Η Shepherd θεωρούσε απαράδεκτο το γεγονός ότι ένας άγνωστος ηθοποιός μέχρι τότε, την επισκίαζε. Προς το τέλος της σειράς, οι δυο τους δεν γύριζαν καν σκηνές μαζί.