Μάθετε τι θα συμβεί στους Mer-Der & Calzona όταν επιστρέψει το Grey’s Anatomy

Νέοι γιατροί, νέοι έρωτες, προσωρινοί χωρισμοί και κλασικές Grey’s ιστορίες
Μάθετε τι θα συμβεί στους Mer-Der  & Calzona όταν επιστρέψει το Grey’s Anatomy



Ας ξεκινήσουμε με τα απολύτως απαραίτητα. Αν δεν σας αρέσουν τα spoilers και θέλετε να δείτε τα επόμενα επεισόδια του Grey’s Anatomy μέσα στην έκπληξη, τότε σε καμία περίπτωση μην συνεχίσετε να διαβάζετε. Από δω και πέρα είναι δική σας η ευθύνη.

Το Grey’s Anatomy επιστρέφει επιτέλους αύριο με νέα επεισόδια και από το finale του φθινοπώρου ήδη αναρωτιέμαι που στο καλό θα πάει η σειρά. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι όταν η ίδια η Shonda Rhimes, ανακοινώνει τι θα συμβεί. Δεν βγαίνει ποτέ σε καλό...

Θυμάστε που ο Derek και η Meredith αποφάσισαν ότι ο πρώτος πρέπει να πάει στην Washington, ύστερα από άπειρα επεισόδια αντιζηλίας και τσακωμών; Πιστέψτε το, συμβαίνει. Και δεν πρέπει να έχουμε ελπίδες ότι θα δούμε τον Derek στην Washington, γιατί πολύ απλά θα τον χάσουμε για λίγο χρονικό διάστημα από το Grey’s. Αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγει από την σειρά βέβαια.

Αλλά το απόλυτα ενδιαφέρον είναι ότι για πρώτη φορά θα δούμε την Meredith στο νοσοκομείο χωρίς Cristina και χωρίς Derek. Ξέρουμε ήδη ότι θα στραφεί προς τον Alex, αλλά και ότι αυτό δημιουργεί προβλήματα στην σχέση του με την Jo, η οποία δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί μπροστά στην Mer.

Από την άλλη έχουμε το άλλο μεγάλο δράμα, αυτό της Callie και της Arizona, που ναι έχουν χωρίσει και ναι, θα παραμείνουν έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα. Και να ξέρετε ότι θα προσπαθήσουν να βγουν με άλλους ανθρώπους και θα το δούμε, γύρω στο 13ο επεισόδιο (Μάλλον η Callie, η Arizona ασχολείται με την εκπαίδευση της και με την μελλοθάνατη μέντροα της). Μάλιστα κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει την Callie να κάνει παιδί με τον Owen. Το οποίο, ιου..

Ο δε Owen οδηγείται όντως προς την Amelia Shephard, της γνωστής οικογενείας, αλλά αυτό θα γίνει βασανιστικά αργά, καθώς τουλάχιστον ένας από όλα τα ζευγάρια της σειράς αναγνωρίζει τι σημαίνει «έρωτας της ζωής μου» και δεν θέλει να ξεχάσει ακόμα την Cristina.

Όσον αφορά στην περίεργη ιστορία για το παιδί της April και του Jackson, θα σας πω μόνο ότι όχι μόνο συμβαίνει, αλλά την ζήτησε η πολύ έγκυος Sarah Drew που υποδύεται την April και ότι θα τεστάρει σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητες και την πνευματική κατάσταση της Amelia.

Μέσα σε όλα αυτά θα δούμε καινούριους άντρες γιατρούς, αφού – και δεν είναι δικά μου λόγια αυτά – ξαφνικά έχουμε πολλές γυναίκες και κανέναν άντρα γιατρό να κάνουν κάτι.

Τώρα, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μου φαίνεται ότι το Grey’s στην 11η σεζόν του έγινε ξαφνικά πολύ πιο ενδιαφέρον από τις προηγούμενες 2;  (Φέρτε μας την Addison Montgomery πίσω)